MENÜ
Erzurum 21°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İhanet !.. İhanet !.. İhanet !...
Mustafa Damlarkaya
YAZARLAR
16 Ağustos 2016 Salı

İhanet !.. İhanet !.. İhanet !...

Büyük şeytan fetö ve onun silahlı terörisleri bu güzel ülkemize ve bu aziz milletimize,tarihimizde hiç görülmemiş büyük,tarifi imkansız bir acı yaşattılar ve büyük bir ihanette bulundular. İnsanlık tarihi, böyle adi ve alçak insanlara herhalde hiç şahit olmamış ve böyle bir ihaneti hiç görmemiştir.
  15 Temmuz alçak darbe girişiminden sonra firar eden Kahraman Ordumuz,Türk Silahlı Kuvvetlerimizin değil,alçak fetönün sözde alçak genarellerinden 9 ve alçak subaylarından 60 tanesi, bu ülkenin ebedi düşmanı, katil pkkya sığınmışlardır.
  Ey alçaklar ! .. Sizin karakteriniz, şahsiyetiniz, kişiliğiniz zaten sıfır. Bari şu geride bıraktığınız çoluk çocuğunuzu düşünseydiniz de onlara ömür boyu bu alçaklığı yaşatmasaydınız. Ben sizlerin Türk, Müslüman olduğunuzu düşünemiyorum.Siz olsa olsanız ancak ve ancak herhalde Ermeni olursunuz. Zaten sizin o pis suratlarınıza bakıldığında, o pis yüzünüzde, insanlık yüzü görülmüyor.İnsan sizden ürküyor,tiksiniyor. Vahşi sırtlanlar sizden daha şereflidir.
   Bu alçaklar !..Paçavra zaman gazetesinin kuponla verdiği, büyük alimlerimizden Elmalılı Hamdi Yazır Hazretlerinin Kur’an tefsirindeki “Eğer bilmiyorsanız, bilenlere sorun” şeklindeki ayeti, sırf Hristiyan ve Yahudilerin hoşlarına gitsin diye “ Eğer bilmiyorsanız Tevrat ve İncil alimlerine sorun” şeklinde çevirerek yayınladılar. Utanmaz zındık, hainler.
  Bu alçaklar ! Ülkemizin bir çok yerinde, 15 Temmuz sonrası, evlerinde bulunan terörist başı fetönün, insanları zehirleyen kitaplarıyla birlikte, birçok Kur’an-ı Kerim’i de çöplere atmışlardır.
  Bu alçaklar !..7 Şubat ve 17-25 Aralık tarihlerinden çok önce, Dallas’ta bir toplantıda ve Avrupa’daki bazı camilerde, Ezan’ı okurken “ Muhammeden Resulullah” kısmını çıkararak okumuşlardır. Bunu duyan Müslümanlar vardır.
  Bu alçaklar !.. 15 Temmuz gecesi, İzmir Narlıdere’de , sela okuyan müezzinin yanına ikisi kadın üç kişi geliyorlar, müezzini tartaklayarak onun sela okumasını engelliyorlar, sonra da ellerindeki taşlarla caminin camlarını kırıyorlar.
  1402 yılında Ankara Savaşı’nda, bugünkü Akıncı üssünün bulunduğu alanda, Yıldırım Bayezid’in yanında yer alan komutanlarının ona ihanet ederek Timur’un yanına geçmeleri neticesinde, Osmanlılar yenildi ve Osmanlı Tarihinde “Fetret Dönemi” başladı. Bu ihaneti hatırlatan o yere “ İslâm Dini’nden dönen “ anlamına gelen “ MÜRTED” ismi verildi. Bu isim ta 1996 yılına kadar devam etti. 1996’da Mürted ismi yerine, buraya Akıncılar ismi verildi. Bu alçaklara da Mürted ismi verilmeli ve bu “Akıncılar Üssü” ismi, tekrar değiştirilmelidir.
  Bu alçaklar !.. 15 Temmuz darbesinde, Saygıdeğer Cumhurbaşkanımızı öldürmeye geldiklerinde birbirlerine “ Yarın ya kahraman olacağız ya da vatan haini” dedikleri duyulmuş, tuzakları başlarına geçerek lanetli vatan haini olmuşlardır.
   Alçak sözde general semih terzi denilen, hain fetönün bu haini, Suriye’de pkk operasyonlarını yönetiyordu. Genelkurmay eski İstihbarat Daire Başkanı emekli Tümamiral Suat Polat, bu hain semih terzinin, Suriye’de, Türkiye aleyhine, ABD ve pkk lehine faaliyet yaptığının tartışmasız olduğunu söyledi. Bu hain köpek, 15 Temmuz gecesi, Özel Kuvvetleri ele geçirmek için geldiğinde, mübarek şehidimiz Astsubay Kıdemli Başçavuş’umuz  ÖMER HALİSDEMİR  tarafından o pis alnına tek kurşun sıkılarak gebertilmiş ve esfele safiline gönderilmiştir. Bu kahramanca hareketi ile Milletimizin gönlünde billur bir taht kuran ey mübarek şehidimiz ÖMER HALİSDEMİR, Sen ne kadar cesur ve mübarek bir askersin !..
  Saygıdeğer Cumhurbaşkanımıza, Marmariste suikast düzenleyen ekibin başında olan, sözde general vatan haini, gökhan şahin sönmezateş meğer ppknın üst kadrosuyla da işbirliği içerisindeymiş. İstihbarat kurumlarımız 2 yıl pkknın üst yönetimi hainleri çok yakından takip ediyor,toplandıkları an imha edilmeleri için planlar yapıyorlar. Uçaklar kalkıyor meğer her seferinde bu hainler 1 saat önce bölgeden kaçıp kurtuluyorlar.  Bu araştırılıyor ki bu vatan haini sönmezateş, pkknın üst düzey yöneticilerine her defasında haber vererek onların kaçmalarını sağlıyor. Meğerse bu vatan haini, pkknın bu üst yönetimi ile işbirliği içerisinde imiş. Vay hain mel’un vay !..
  Vatan haini terörist başı fetönün silahlı teröristleri, TÜBİTAK’I teknoloji üssü olarak kullanıp pkk ile işbirliği yaptıkları ihanetleri ortaya çıktı. TÜBİTAK’ın, pkknın karakol saldırılarına karşı geliştirdiği milli ve yerli,özellikle karakola 7 km yaklaşan canlı unsurları haber veren, “ dost ve düşmanı, insan ve hayvanı ayırt eden karakol uyarı” sisteminin bilgilerini, bu vatan haini fetö militanları, her defasında sümen altı ederek karakoldaki askerlerimize vermeyerek özellikle 2011’de Silvan’da 13, Çukurca’da 24, Dağlıca’da 16 ve diğer karakollardaki 49, toplam 102 vatan evladımızın şehit olmasına neden olmuşlardır. Bu bilgi 17-25 Aralık tarihinden sonra TÜBİTAK’ın başına atanan Prof.Dr. Ahmet Arif Ergin tarafından bizzat araştırılarak doğrulanmıştır. Vay köpekler vay !..
   Hain sözde yaver Ali Yazıcı’nın 15 Temmuz günü tüm yaverleri Çankaya Köşkün’de  Başyaverlik binasında toplayarak görevlendirme yaptığı bildirildi.
  İslami kurallara uygun tesettürü hiçe sayarak özellikle genç Müslüman kadınları moda ve tüketim çılgınlığının esiri yapan ve kadınların yozlaşmasına neden olan sözde tesettür giyim olan modanisa.com un da terörist başı fetönün olduğu ortaya çıktı.
  Vatan haini fetönün pkk imamı olarak bilinen nurettin aytuğ, Kuzey Irak’taki terör örgütünün, kan kardeşi pkk ile işbirliğini yıllarca koordine etti. Son olarak da 11 ve 14 Temmuz tarihlerinde, pkknın iki yetkilisiyle bir araya geldiği “ İmralı’da öcalan öldürüldü” mesajı verilerek Kürtleri harekete geçirmeye çalıştığı ve daha da vahimi, pkk içerisindeki MİT elemanlarını deşifre ederek infaz ettirdiği,16 Temmuz sabahı da kaçamayan terörist fetöcüleri K.Irak’a geçirmeye çalıştığı ve Barzani tarafından yakalanarak Türkiye’ye teslim edildi. Vay namussuz hain vay!..

  BBP kurucusu ve Genel Başkanı, şehit Muhsin Yazıcıoğlu’nun vefatında da terörist başı fetönün izleri ortaya çıkmaya başladı. Muhsin Başkanın şehit edilmesi emrinin katil, vatan haini fetönün, Hava Kuvvetleri İmamı vatan haininin vermiş olabileceği, istihbarat uzmanlarınca dile getirilmektedir. aydın özsıcak ile davut uçumun,kazanın ardından kaza kırım ekibinde yer aldıkları ve helikopterden parçalar çaldıkları DDK raporuyla netleşti. Bu hainlerin de 15 Temmuz’dan sonra tutuklandıkları bildirildi.
  Ey vatan haini,alçak, katiller !.. Siz bu aziz millete haince bir tuzak kurdunuz. Ne yazık ki kainatın Maliki ve Haliki, Kadir-i Mutlak, Hakim-i Mutlak, Fail-i Mutlak olan yüce Rabbimizin kurduğunuz hain tuzağınızın üzerinde bir tuzağı olduğunu göremediniz. Gözleriniz kör oldu, Kulaklarınız duymadı. Hani sizin o Pensilvanya’daki, sözde Mehdi değiniz, evinizde fotoğrafını asarak “bakın evde dikkatli olun bu zat her zaman sizi kontrol etmektedir” dediğiniz o vatan haini nemrut, firavun,ebu cehil,haman, neron, neden acaba bu vatan hainliğinin böyle kendi aleyhine felaketlerle sona ereceğini bilemedi? Neden? Hani kalp gözü açıktı ne oldu? CIA’nin yetiştirdiği, kalp gözü kapalı, sağır dilsiz, bu vatan haini neden bunu görüp de bilemedi? Hani o her şeyi biliyordu ?
  Bu vatan haini ve hain şürekaları,vatanı uğruna canını seve seve feda eden ;  Selahattin Eyyubi’nin,Alpaslan’ın, Fatih’in, Kanuni’nin, Gazi Osman Paşa’nın, Atatürk’ün, Kazım Karabekir Paşa’nın, Kara Fatmaların, Şerife bacıların, Nenehatunların bu mübarek cihad ruhlu torunlarını hesap edemediler.
  Çanakkale, Allahuekber,Galiçya, Yemen, Anafartalar, Dumlupınar’ın o ruhunu hesap edemediler. Çünkü bu ülkenin sahibi, bu vatanın sahibi, bu toprakların hadimi milletin yüzüne baktı ve sizin bütün tuzaklarınızı başınıza geçirdi.
  Ey vatan haini katil it sürüsü teröristler !.. Unutmayınız ki “Ey inananlar! Yahudi ve Hıristiyanları dost edinmeyin. Onlar birbirlerinin dostlarıdırlar. Sizden kim onları dost edinirse, kuşkusuz o da onlardandır. Şüphesiz Allah, zalimler topluluğunu doğruya iletmez (Maide-152) “ buyurmaktadır yüce Rabbimiz.    
  Sevgili Peygamberimiz (S.A.V.) de “ Bize silah çeken ve bize silah doğrultan bizden değildir. Bize hile yapıp aldatan da bizden değildir."  (Müslim, İman, 164; Buhari, Fiten, 7; Ebu Davud, Büyü, 50; Tirmizi, Büyü, 72) “ buyurmaktadır.
   Yine Sevgili Peygamberimiz (S.A.V.) “Hubb’ül Vatani Mine’l İman “    buyurmaktadır.
   Ey vatan haini terörist köpekler !.. Bu kadar ihanetiniz cezasız kalmayacaktır. Bu dünyada, başta o baş terörist, sonra sizler rezil ,rüsva oldunuz. Aşağılandınız, alçaklaştınız, adileştiniz. ahirette de yeriniz kafirlerden aşağıda veyl de gayya da olacak ve o hutama ateşi sizi, cayır cayır yakacaktır. Çünkü siz kafirlerden bile aşağısınız. Allah (C.C.) kafirler için “Necis” diyor. Siz o necisten de aşağısınız.
   Sayın Mehmet Görmez “Ben, bütün bunları yapanlar Müslüman olamaz diyorum” diye güzel bir söz etti.” Çok güzel bir söz. O zaman siz Müslüman olmadığınıza göre herhalde …
  Allah’ın selamı üzerinize olsun.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Memleket Sevdalısı
 18 Ağustos 2016 Perşembe 15:18
Allah'an kurban sayın hocam bu vatan haini, alçak,aklını kiraya vermiş satılmışları ne güzel kaleme almışsın...tebrikler.
Yazarın Diğer Yazıları
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Erzurum Gazetesi