MENÜ
Erzurum
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Mutlaka Hesap Sorulmalıdır
Mustafa Damlarkaya
YAZARLAR
26 Temmuz 2016 Salı

Mutlaka Hesap Sorulmalıdır

Allah’ın yardımı, Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın, yüce Rabbimizin ona bahşettiği, Allah vergisi siyasi becerisi, gerçek bir lider olarak cesareti  ile vatan haini terörist başı fetönün ve onun silahlı teröristlerinin, bu mübarek cennet vatanımıza ihanetleri bertaraf edilmiştir. Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan. size çok çok teşekkür ediyorum.

   Aziz ve yüce büyük Türk Milleti’nin o büyük feraseti ve şanlı direnişi, silahlı tankların, uçakların, helikopterlerin önüne, silahsız olarak dikilen, kurşunlara göğüs geren ve tarihini adeta şekillendiren duruşu ile içimizdeki satılmış vatan haini, bu Haçlı zihniyetine karşı bin yıllık Anadolu tarihini yeniden yazan ve bu cennet vatanımızı uçurumun kenarından döndüren bu aziz milletime çok çok teşekkür ediyorum.

  Büyük Türkiye Cumhuriyeti Devleti tarihinin, vatana en ağır bir ihanet saldırısı

altında, eşi benzeri görülmemiş bir tehditle, büyük bir ihanetle, bu kadar kapsamlı bir iç işgal girişimi ve böyle bir iç savaş senaryosu karşısında, sakin ve dik duruşunu bozmayarak karşı duran gerekirse “canımızı veririz” diyerek vatandaşlarına cesaret aşılayan, Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım, devlet adamları Sayın Bakanlarımız, Sayın iktidar ve muhalefet milletvekillerimiz, bu pis cuntaya katılmayan Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimizin değerli üyeleri, vefakâr, cefakâr Kahraman, özellikle Özel Hareket  Kuvvetlerimiz ve diğer Kahraman Emniyet Kuvvetlerimiz, sizlere çok çok teşekkür ediyorum.

  Devletimizin gücünü ve imkanını kullanarak Anadolu’da Türk tarihini sona erdirmeye çalışan, bu ihanete karşı, çok önceden bunu görerek o müthiş ve becerisi sayesinde, emrindeki Polis teşkilatını temizleyerek büyük bir ayıklama yapan, özellikle İç İşleri Bakanımız Sayın Efkan Ala’ya çok çok teşekkür ediyorum.

 Sayın Bakanımız !.. Eğer siz bu teşkilattaki vatan hainlerini temizlemeseydiniz, bunlar da ellerindeki o silahlarla bu vatan hainleriyle birlikte, bu millete o silahları kullansaydılar durumumuz ne olurdu acaba? Tekrar size ve Sayın Müsteşarınız Selami Altınok’a çok teşekkür ediyorum.

  Allah (C.C.) Hazretleri, hepinizden ebediyyen razı olsun. Âmin, Âmin !..

  Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan, Sayın Başbakanımız  Binali Yıldırım, Sayın Bakanlarımız, Sayın AK Parti’li Milletvekillerimiz, Sayın Genel Kurmay Başkanımız, tüm Sayın Valilerimiz ve özellikle Erzurum Valimiz Sayın Seyfettin Azizoğlu !..

  Buradan acizâne sesleniyorum. Bu vatan hainlerinin, devlet kurumlarındaki, iş dünyasındaki, STK’lardaki, medyadaki uzantıları kesinlikle temizlenmelidir. Eğer bu büyük devletimizin ve bu aziz milletimizin, bu cennet vatanda, devamını istiyorsak bu vatan hainlerine karşı top yekun bir savunma ve direniş cepheleri inşa etmek zorunluluğumuz vardır. Bunlara karşı çok büyük tedbirler almak ve bunları temizlemek zorundayız. Bu vatan hainlerinden boşalan kadrolara, derhal sağlam vatan evlatları atanmalıdır. Kadrolar, dikkatli bir şekilde, sağlam bir şekilde yeniden yapılandırılmalıdır. Bu hain saldırı karşısında çöken, başarısız olan, acze düşen bürokrasi yeniden ve güvenli bir şekilde tesis edilmelidir.

  Çünkü bu hain hareket, ülkemizin tamamen teslim alınmasına ve başkalarına peşkeş çekilmesine dönük bir hareketti. Sokaktaki vatandaşımızdan tutunuz da hemen herkes bu olayı anında öğrenirken ne yazık ki istihbarat kurumlarımızın ve güvenlik birimlerimizin, çok derin bir uykuda olmaları hem çok acınacak hem de çok utanılacak bir durumdur. Derhal tedbir alınmalıdır.

  Allah korusun, eğer bu ihanet hareketi başarılı olsaydı herhalde bunları tanıyacak olan dış güçler, yıllardan beri istedikleri, Güneydoğu’daki bir Kürt Devletini de tanımış olacaklardı ki acaba halimiz ne olurdu? Sadece bununla kalınmayacak, ülkemiz içindeki etnik ve mezhepsi toplumsal çatışmaları da körükleyecekler ve ülkemizi rehin alarak bizleri de istedikleri gibi kullanıp yönlendirecekler bu güzel vatanımızı bir Suriye bir Irak bir Libya’ya çevireceklerdi.

  Öyle görünüyor ki bu adi ve alçak saldırı, ülkemizin parçalanması, milletimizin bölünmesi, devletimizin parçalanması ve Türkiye’mizin bu bölgedeki küresel güç olma yolundaki yolundan tamamen uzaklaştırılması için yapılmış bir işgal hareketidir.

  Eğer başarılı olsaydılar, ülkemizde çok sert ve çetin silahlı mücadeleler başlamış, ülkemiz teslim alınmış ve bağımsızlığımız bitirilmiş, ülkemiz yalnızlaştırılmış, Batı’nın kucağına oturtulmuş olacaktı. Bu darbe girişimi belki de bir Kırım Savaşı ve bir Mısır provasıydı ?

  Biz bunu defalarca yazdık. Gerek pkk saldırıları gerek Gezi isyanları gerekse 17-25 Aralık darbe teşebbüsleri hep bu ülkeyi teslim alma operasyonlarının birer parçasıdır. Bütün bu olanlarda da asıl mes’elenin Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan, onun büyük liderlik karizmasından doğan büyük bir meydan okuma ve onun ülkesi Büyük Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve bu devleti oluşturan Büyük Türk Milleti’dir.

  Bütün bu gerçekler doğrultusunda, şimdi ilan edilen OHAL, bu virüsleri temizlemek için iyi bir neşter vurulmasına vesile olur inancındayız.

  Bu hainler, dışarıdaki ağa-babalarıyla, kendilerine göre sözde çok ustaca bir plan yaptılar. Fakat yüce Rabbimizin yanında, müstesna bir yeri olan bu milletimize karşı yapılan bu hain tuzağı yüce Rabbimiz bozdu. Bu aşağı,adi, alçakların tuzaklarını ve planlarını başlarına geçirdi, bunları tüm dünyaya rezil,rüsva etti. Hamd olsun Allah’ımıza !..

  Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan, sizin Zat’ınızda Türkiye için, Sayın Valimiz Seyfettin Azizoğlu, sizin Zat’ınızda da Dadaşlar Diyarımız Erzurum için sesleniyorum.

  Bu vatan haini fetö ve halen daha onu himaye eden, destek çıkan, sempati duyan, bu mübarek dini paravan yapan, bu şerefsizlere finans sağlayan,zorla topladıkları paralarla ve kayıt dışı paralarla şirketlerini aklayan, TUSKON’a kayıtlı işadamlarını, bu alçakların militan şakirtlerini, kapı kapı dolaşıp HDP’ye oy toplayan, zekat ve himmet adı altında para toplayıp cevşen okuyan, tüm abiler ve ablalardan, hatta ve hatta örgüt içi evlilikler yaparak ana rahmindeki lerden örgüte militan devşiren, bu vatan haini satılmış alçaklardan, mutlaka, Allah’ımızı severseniz, Peygamberimizi severseniz, o gece yarısı bedenini, devleti ve milletine feda ederek tankların önüne atan,bu aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin hatırı için, lütfen hesap sorunuz.

  Hani 18 Ocak 2016 tarihinde, bu sitede yazdığım “Sözde Akademisyenler” ile yine bu sitede, 6 Nisan 2016 tarihinde yazdığım “ Bunlar mı Türkiye’yi İleri Götürecekler” başlıklı yazılarımın karşılıkları ne oldu ?

  Devletime,askerime ve polisime katil diyen, adi,alçak imza toplayan, o 1128 kişilik liste şimdi önünüzde. Acaba bu listeye adını koyan araştırma görevlileri bu cesareti nereden buldular ? Bunları kınamak olmaz. OHAL ile imkan oluştu. Şimdi gerek bu alçakları gerekse yıllarca fetöye her türlü desteği veren üniversitelerdeki akademisyenlere karşı dezenfekte başlatılmalıdır. Bunlar şu anda kuzu postuna bürünmüş durumdadırlar. Bunları bulup adalete teslim edip gerekli işlemleri yapmalısınız.

  Sayın Valim Seyfettin Azizoğlu !..Atatürk Üniversitesinde,şu ana kadar 11 fetöcü akademisyen hakkında işlem yapıldı. Bu, çok çok az bir sayıdır.Bu, aysbergin suyun üstündeki kısmıdır. Asıl büyük kısmı suyun altındadır. Bunları tespit edip görevlerine son vermek sizin görevinizdir. Ya ETÜ’de, bildiğim kadarıyla henüz bir şey yok? Bu aziz ve fakir milletin, bu maaşlı vatan hainlerine verecek parası yoktur.Hukuk marifetiyle hızlı davranılmalıdır. Ne yutkunmak ne de tereddüt bu işi çözmez.

   Yıllarca üniversitede kurdukları “kast” sistemi ile yönetimleri susturdular. Hep kendi militanlarını yerleştirdiler. Bu teröristleri ile üniversitede işgalleri safha safha yaydılar. Üniversiteyi ele geçirdiler. Buradan kendilerine kadro yetiştirdiler. Önceden bunlar bilindiği halde bir şey yapılamıyordu. Ama şimdi imkan oluştu. Mesela kısa zamanda müdür, dekan ve rektör yardımcısı olanları bir incelemeye alınız, bunları iyice araştırınız, göreceksiniz ki o aysbergin altı meydana çıkacaktır. Mesela, bunların şehrimizdeki Bank Asya’daki para trafiklerini inceleyiniz. Mesela, Devlet memurlarının, özellikle fetönün bu şehirdeki marketlerinde, kredi kartları ile yaptıkları alışverişlerini inceleyiniz. Şehirdeki iş hayatını mercek altına alınız.Yapılan himmetleri ortaya çıkarınız

  Bu aziz milletin tanklarıyla, silahlarıyla, bu aziz milletin istikrarını, huzurunu hiçe sayan, fetönün tasmalı köpekleri, sizleri şiddetle lanetliyoruz. Bu ihanetini zin cezası çok ağır olacak elbet.Tarih ve bu aziz millet sizi hiç unutmayacaktır.

  Bu büyük vatan ihanetinde, hayatını kaybeden aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz.Mekanları cennet olsun. Aziz gazilerimize de acil şifalar diliyoruz. Aziz milletimize çok geçmiş olsun ve başı sağ olsun.

  Allah’ın selamı üzerinize olsun.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Fatih
 2 Ağustos 2016 Salı 16:21
Hocam çok güzel bir yazı olmuş, sizin gibi değerli yazarlara ihtiyacımız var selamlar..
 
 2 Ağustos 2016 Salı 14:05
teşekkürler
 MÜKREMİN SARIGÜL
 28 Temmuz 2016 Perşembe 15:05
ELİNE DİLİNE YÜREĞİNE SAĞLİK HOCAM RABBİM SİZLERİNDE EKSİKLİĞİNİ GÖSTERMESİN ALLAH SİZLERDEN RAZI OLSUN.
 erzurumlu
 26 Temmuz 2016 Salı 14:27
Sayın yazarımız Allah sizden razı olsun.Çok güzel yazmışsınız.Halkımızın duygularına her zaman olduğu gibi bu iki yazınızda da tercüman olmuşsunuz.Halkın duyguları ancak bu kadar güzel dile getirilir.Vatan hainlerine çok güzel ders vermişsiniz.Evet bizler de vatandaş olarak bu hain eli silahlı vatanına kasteden milletine silah sıkan milletini bombalayan bu yüz karası fetöcülerden en kısa zamanda hesap sorulmasını istiyoruz. Yöneticilerimizden bunu en kısa zamanda bekliyoruz.
Yazarın Diğer Yazıları
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Erzurum Gazetesi