MENÜ
Erzurum 27°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Aydemir: Kızılay’ın Küresel Çabaları eşsizdir
Guncel
28 Haziran 2024 Cuma 13:53

Aydemir: Kızılay’ın Küresel Çabaları eşsizdir

AK Parti önceki dönem milletvekili İbrahim Aydemir, Kızılay Erzurum Şube Başkanlığı’nı ziyaret etti. Başkan Hüseyin Bozhalil ve yöneticilerle bir araya gelen Aydemir, Kızılay’ın çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Aydemir, Kızılay’ın sadece Türkiye ve Türk milleti için değil, tüm dünya için çok özel çabalar sarf ettiğini vurguladı. Depremler, savaşlar ve diğer zor şartlarda Kızılay’ın insanlığın huzuru ve refahı için elinden geleni yaptığını belirtti.

Gazze’deki Yardımlar ve Kurban Bayramı Çalışmaları

Aydemir, son zamanlarda Gazze’de yaşanan savaşın ardından Kızılay’ın gönderdiği yardımların öncülük ettiğini söyledi. Ayrıca Kurban Bayramı’nda da Kızılay’ın kurban kesimlerine katkı sunduğunu belirtti. Kızılay’ın depremler gibi doğal afetlerde daima ön saflarda yer aldığını ve bu kurumla gurur duyduğunu ifade etti.

Mithat Turgutcan'ı Unutmayacağız

Aydemir, Kızılay Erzurum Şube Başkanı Hüseyin Bozhalil’in çabalarının çok önemli olduğunu vurgulayarak kendisine teşekkür etti. Ayrıca, Bozhalil’den önceki başkan Mithat Turgutcan’ın da uzun yıllar Kızılay’a hizmet ettiğini ve asla unutulmayacağını belirtti. Aydemir, Mithat Turgut Can’a rahmet diledi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Erzurum Gazetesi