MENÜ
Erzurum 27°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Aydemir: Elçibey’in ışığı hep parlayacaktır
Guncel
24 Haziran 2024 Pazartesi 18:46

Aydemir: Elçibey’in ışığı hep parlayacaktır

Elçibey’in Doğum Günü Münasebetiyle Türk Parlamenter Gazeteci ve Yazarlar Birliği Başkanı’ndan Duygusal Açıklama…

Azerbaycan’ın efsanevi liderlerinden, eski Cumhurbaşkanı Ebulfeyz Elçibey’in doğum günü vesilesiyle bir açıklama yapan Türk Parlamenter Gazeteci ve Yazarlar Birliği Başkanı İbrahim Aydemir, Elçibey’in Türk Dünyası’nın ışığı asla sönmeyecek liderlerinden biri olduğunu belirtti. Aydemir, Elçibey’in Azerbaycan’da kardeş kanı dökülmesin diye iktidarı sorgusuz sualsiz terk ettiğini ve milleti için her türlü dünyevi nimetlerden fedakârlık ettiğini vurguladı.

Yüksek Seciyeli Bir Lider

İbrahim Aydemir, Elçibey’in yüksek seciyeli bir lider olduğunu ifade ederek, “Kendisini asla unutmayacağız. Türk dünyasına yaptığı hizmetler dünya durdukça hatırlanacak ve her daim Fatihalarla, Yasin-i Şeriflerle ruhu şad edilecektir; Elçibey’in fedakârlıkları ve liderlik vasıfları, Türk Dünyası’nın hafızasında daima yaşayacak ve ona duyulan minnet sonsuza dek sürecektir. Dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Metin kenya
 24 Haziran 2024 Pazartesi 19:16
Elçi Bey gibi Türk dünyasına bir lider daha gelmez. Sizin de soylediginiz gibi fedakarlıkların en Yüksegini yapan ve sadece milletini seven milleti için ölümüne bir mücadele veren özel bir insandı. Allah gani gani rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah. Onu hiçbir zaman unutmayacagiz.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Erzurum Gazetesi