MENÜ
Erzurum 27°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Erzurum Gazetesi 32 Yıllık Geçmişi Geride Bıraktı
Guncel
26 Haziran 2024 Çarşamba 12:31

Erzurum Gazetesi 32 Yıllık Geçmişi Geride Bıraktı

8 Haziran 1992 yılında kurulan Erzurum gazetesi, 32 yıllık yayın hayatını geride bırakmanın gururunu yaşıyor.

Erzurum’un yerel basınındaki önemli oyuncularından biri olan gazete, kurulduğu günden bu yana çizgisinden asla sapmadan yayın yapmaya devam etti. Toplumsal huzuru ve barışı ön planda tutan haber ve yorumlarıyla dikkat çeken Erzurum gazetesi, farklı siyasi görüşlere sahip okurların saygıyla takip ettiği bir yayın organı olma özelliğini koruyor.

32 yıllık yayın hayatında birçok zorluğu aşan ve ilkleri başaran Erzurum gazetesi, yerel basının güçlü bir temsilcisi olarak anılıyor. Gazetenin yayın politikası, tarafsız ve objektif habercilik anlayışı üzerine kurulu. Bu anlayış, gazetenin toplumsal saygınlığını ve okur kitlesini her geçen gün artırdı.

İlklerin Gazetesi Erzurum.

Erzurum’da basın hayatı için birçok ilki hayata geçiren Erzurum gazetesi, Türkiye genelinde internette yayın yapan ilk yerel gazete olma ünvanını da taşıyor. Dijitalleşme sürecine hızlı adapte olan gazete, günlük yayınlarının yanı sıra dijital platformlarda da aktif olarak yer alıyor. Okurlarına iletişimin yenilikleriyle ulaşmayı başaran Erzurum gazetesi, bugüne Kadar yenilikçi ve modern yayıncılık anlayışıyla öne çıktı.

Başarının mimarı donanım sahibi yetkin bir ekip.

Gazetenin bu başarısının arkasında, donanımlı ve birikim sahibi gazetecilerin emeği büyük. Doğu Anadolu Basın Konseyi üyesi olan Erzurum gazetesi, güçlü kadrosu ve deneyimli ekibiyle yayın hayatındaki serüvenine devam ediyor. Gelecekte de aynı çizgide, tarafsız ve güvenilir habercilik anlayışıyla okurlarına hizmet etmeyi sürdürecek olan Erzurum gazetesi, yerel basının öncülerinden biri olma özelliğini koruyacak. Palandöken Tv ailesi olarak bu güzide yayın kuruluşumuza başarı diliyoruz.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Erzurum Gazetesi