MENÜ
Erzurum 27°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
DOSİAD uyardı: Turizmi baltalamak ihanettir
Guncel
15 Temmuz 2024 Pazartesi 10:16

DOSİAD uyardı: Turizmi baltalamak ihanettir

Son günlerde Yunan Adaları'nda daha ucuza tatil yapıldığı ve daha ucuza yemek yendiği yönünde yapılan propaganda çalışmalarının Türk turizmini baltalamaya yönelik olduğu vurgulandı.

Doğu Anadolu Sanayici ve İşadamları (DOSİAD) Yönetimi, bu tür girişimlerin en hafifinden aymazlık olduğunu ve daha ileri götürüldüğünde insanların ülkelerine yapacakları en büyük kötülük olduğunu belirtti. Yönetim, bu tür propagandaların toplum tarafından kınanması gerektiğini ifade etti.

Ekonomik Sıkıntılar Bu Yöntemle Anlatılamaz

Doğu Anadolu Sanayici ve İşadamları (DOSİAD) Yönetimi, ülkemizde yaşanan ekonomik sıkıntıların farkında olduklarını belirterek, bu sıkıntıları anlatmak ve izah etmek için kullanılan yöntemin yanlış olduğunu vurguladı. Yönetim, bu tür ucuz propagandaların Türk turizmine zarar verdiğini ve ülke ekonomisine büyük bir darbe vurduğunu ifade etti.

Fırsatçı Esnaf Ders Çıkarmalı

Yönetim ayrıca, tatil beldelerindeki fırsatçı esnafın da bu durumlardan ders çıkarması gerektiğini belirtti. Vicdansızca, hak etmedikleri kazançların peşinde olan esnafın bu tutumlarının kabul edilemez olduğunu ifade eden yönetim, herkesin daha duyarlı ve etik bir şekilde hareket etmesi gerektiğini vurguladı.

Doğan Anadolu Sanayici ve İşadamları (DOSİAD) Yönetimi, Türk turizminin güçlü ve dayanıklı olduğunu belirterek, bu tür olumsuz propagandalara karşı toplumsal bir duruş sergilenmesi gerektiğini söyledi. Yönetim, Türk turizminin daha iyi noktalara gelmesi için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini ifade etti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Erzurum Gazetesi