MENÜ
Erzurum 27°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Erzurum bir değerini daha kaybetti
Guncel
13 Temmuz 2024 Cumartesi 11:13

Erzurum bir değerini daha kaybetti

Erzurum'da iş adamı ve kanaat önderi olarak önemli bir yeri bulunan İbrahim Taşkesenligil, hayatını kaybetti. Yediden yetmişe herkesin sevip saydığı bir ismi kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Erzurumlular, Taşkesenli'nin vefatıyla derin bir keder içinde.

AYDEMİR'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Önceki dönemler Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, İbrahim Taşkesenligil'in vefatının ardından bir değerlendirme yaptı. Aydemir, "Çok değerli bir büyüğümüzü kaybettik, acımız hakikaten büyük. Erzurum’un kalkınması ve gelişmesi için verdiği gayretler kadar, manevi bakımdan sağlam durması için de çokça çabasına şahidiz. Bölücü ve ayrıştırıcı her türlü girişimin önünde bir kale gibi duran İbrahim abimizi hep hayırla ve hep rahmetle yâd edeceğiz, mekanı cennet olsun," dedi.

DEĞERLERİN KORUNMASINA BÜYÜK KATKILAR SUNDU

İbrahim Taşkesenligil, 80'li, 90'lı yıllarda dadaşkentin inşaasına ve Erzurum'un manevi değerlerinin korunmasına büyük katkılar sağlamış bir isim olarak tanınıyor. Onun liderliği ve vizyonu, bölgedeki birçok insan tarafından saygıyla anılıyor. Aydemir, Taşkesenli'nin bölücü ve ayrıştırıcı girişimlere karşı duruşunu da övgüyle anarak, "Onu her zaman hayırla ve rahmetle yâd edeceğiz," ifadelerini kullandı.

DADAŞLAR İÇİN BÜYÜK KAYIP

Erzurum'da büyük bir üzüntüye neden olan bu kayıp, sadece iş dünyasında değil, toplumsal dayanışma ve birlik adına da önemli bir boşluk yarattı. Taşkesenli'nin mirası, onun gösterdiği gayret ve dirayet ile yaşamaya devam edecek. Onun bıraktığı izler, dadaşlar için her zaman çok değerli olacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 şeriat hayattır
 13 Temmuz 2024 Cumartesi 11:30
Allah gani gani rahmet etsin rabbim makamını cennet etsin
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Erzurum Gazetesi