MENÜ
Erzurum
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yılbaşı için Palandöken’e geldiler
Kültür-Sanat
20 Aralık 2013 Cuma 15:08

Yılbaşı için Palandöken’e geldiler

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca yapılan organizasyonlar çerçevesinde yılbaşı tatili için Erzurum’a gelen Polonyalı 117 turist, Erzurum Kültür Müdürvekili Ahmet Ruşen tarafından karanfillerle karşılandı.

~~E.MEHMET YILMAZ
ERZURUM (İHA) - Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca yapılan organizasyonlar çerçevesinde yılbaşı tatili için Erzurum’a gelen Polonyalı 117 turist, Erzurum Kültür Müdürvekili Ahmet Ruşen tarafından karanfillerle karşılandı. Organizasyon kapsamında Mart ayının sonuna kadar Erzurum’a 8 bin Polonyalı turistin geleceği belirtildi.
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yapılan organizasyon çerçevesinde yılbaşı tatili için Erzurum’a gelen 117 turist, Erzurum Kültür İl Müdürlüğü yetkilileri tarafından Erzurum Havalimanında karanfillerle karşılandı. İlginç karşılama sırasında şaşıran Polonyalı turistler bu durumun kendilerini mutlu ettiğini söyledi.
Erzurum İl Kültür ve Turizm Müdürvekili Ahmet Ruşen konuya ilişkin olarak şunları söyledi: "Bakanlığımız tarafından yapılan organizasyonlarla Erzurum'a bugün Polonyalı turistler geldi. Sezonu açtık turistler bundan sonra gelmeye devam edecek. Polonyalı turistler için yürütmüş olduğumuz organizasyon mart ayının ortalarına kadar devam edecek. Tahminlerimize göre yapılacak bu organizasyonlarda Polonyalı 8 bin turisti Erzurum'da misafir edeceğiz."
Karanfillerle karşılanan Polonyalı turistler daha sonra valizlerini otobüslere taşıyarak konaklayacakları otele gitti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2026 Erzurum Gazetesi