MENÜ
Erzurum
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Altıparmak: 'Güvenli bir şehirdeyiz'
Kültür-Sanat
18 Aralık 2013 Çarşamba 15:52

Altıparmak: 'Güvenli bir şehirdeyiz'

Altıparmak: “Gezdiniz, gördünüz, eğlendiniz. Umarım Erzurum’umuzu beğenmişsinizdir. Biz güzel kayak merkezlerine, güzel tesislere ve güzel bir şehre sahibiz. Asayiş sorununun en az yaşandığı güvenli bir şehirdeyiz."dedi

~~ ÖZGE BOZO
 ERZURUM (İHA) - Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından Erzurum’a getirilen Rus ve Ukraynalı gazeteciler iki günlük programla şehirde gezi ve incelemelerde bulundular. Erzurum’un tarihi, turistik yerlerini, kayak merkezlerini ve spor tesislerini gezen gazeteci grup burada çeşitli etkinlere katıldılar. Kendi aralarında kayak yarışmaları düzenleyen Rus ve Ukraynalı grup programlarının son gününde Erzurum Evlerinde Vali Dr. Ahmet Altıparmak ile akşam yemeğinde bir araya geldiler.
 Vali Yardımcısı Ömer Hilmi Yamlı ve KUDAKA Genel Sekreteri Talha Bekir Özmen’in de hazır bulunduğu yemekte konuşan Vali Altıparmak Rus ve Ukraynalı gazeteci grubu aralarında görmekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi. “Uzaktan dostlarımız gelmiş, biz sevinmez miyiz” diyen Vali Altıparmak: “Gezdiniz, gördünüz, eğlendiniz. Umarım Erzurum’umuzu beğenmişsinizdir. Biz güzel kayak merkezlerine, güzel tesislere ve güzel bir şehre sahibiz. Asayiş sorununun en az yaşandığı güvenli bir şehirdeyiz. Erzurum’un diğer kayak merkezlerinden bir farkı var. Havalimanına çok yakın. Şehirle iç içe. Erzurum tarihi İpekyolu üzerinde olan eski bir şehir. Bu vesileyle bizde bu şehrin kapasitesini arttırmaya çalışıyoruz. Bunu yaparken de tabii öncelikle kendimiz için, kendi vatandaşlarımız için yapıyoruz. Çünkü her insan iyi bir şehirde yaşamayı hak ediyordur. Kapasiteyle birlikte aktiviteleri de arttırmaya çalışıyoruz. Misafirlerimiz sadece kaymakla yetinmesinler, keyifli bir süreç geçirsinler. Sizlerin bu noktada bize sağlayacağınız katkılar çok çok önemli” diye konuştu.
 Vali Altıparmak konuşmasının ardından yabancı gazetecilerin sorularını yanıtladı. Programın sonunda kayak yarışlarında derece elde eden gazetecilere Oltu Taşından oluşan çeşitli hediyeler verildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2026 Erzurum Gazetesi