MENÜ
Erzurum 28°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kredi talebi tavan yaptı
Ekonomi
10 Ocak 2012 Salı 06:58

Kredi talebi tavan yaptı

Erzurum’da geçen yılın 11 aylık döneminde bir milyar 303 milyon TL’si kamu, bir milyar TL’si de özel bankalardan olmak üzere toplam 2 milyar 309 milyon TL tutarında kredi kullanımı gerçekleşti.
ÖZEL-MAHMUT AKDAĞ
Merkez Bankası 2011 yılı Ocak-Kasım dönemi nakdi kredi kullanım sonuçlarını paylaştı. Verilere göre Erzurum’da geçen yılın 11 aylık döneminde bir milyar 303 milyon TL’si kamu, bir milyar TL’si de özel bankalardan olmak üzere toplam 2 milyar 309 milyon TL tutarında kredi kullanımı gerçekleşti.
Erzurum’un Türkiye toplamındaki payı kamu banka kredilerinde yüzde 0.75, özel banka kredilerinde yüzde 0.17, kredi toplamında ise yüzde 0.30 olarak gerçekleşti. Erzurum Türkiye iller sıralamasında kamu kredilerinde 24’üncü, özel banka kredilerinde 37’inci, toplam kredide ise 33’üncü oldu.
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2026 Erzurum Gazetesi