MENÜ
Erzurum 28°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Girişimcilikte kadın dayanışması
Ekonomi
11 Ocak 2012 Çarşamba 00:39

Girişimcilikte kadın dayanışması

Erzurum Girişimci Kadınlar Derneği Gençlik Komisyonu üyesi Pelin Gül'e ait kadın giyimine yönelik aksesuarların yer aldığı ENMODA isimli mağazanın açılışı büyük ilgi gördü.
ERZURUM (İHA) - Erzurum Girişimci Kadınlar Derneği Gençlik Komisyonu üyesi Pelin Gül'e ait kadın giyimine yönelik aksesuarların yer aldığı ENMODA isimli mağazanın açılışı büyük ilgi gördü.
Yukarı Mumcu Atatürk Evi Caddesinde yer alan mağaza düzenlenen törenle açıldı. Mağazanın açılış törenine Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk’ün eşi Nihan Öztürk Türk Kadınlar Birliği Erzurum Şubesi Onursal Başkanı Saffet Zengin, Erzurum Gönüllü Anneler Derneği Başkanı İnciser Azak, kadın derneklerinin üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.
ÇOMAKLIx’DAN SUNUM
Açılış öncesinde bir konuşma yapan Erzurum Girişimci Kadınlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Zekiye Çomaklı “Derneğimizi kurduğumuz 2004 yılından beri üyelerimizden 35 e yakın kadın kendi iş yerini kurdu. Bu ilimizde küçümsenmeyecek bir rakamdır. İlimizde ki atıl kadın iş gücü potansiyelini bir nebzede olsa harekete geçirmek verdiğimiz eğitimler sonucu, kendilerine olan güvenlerinin daha da güçlendiği Girişimcilik ruhu taşıyan Kadınlarımızın atılımları bizi oldukça sevindirmektedir. Yakında Sevgili Pelin Hanım gibi iki genç üyemizin daha açılışı var. İnşallah bu sayıyı yüzlere taşıyacağız. Bizi yalnız bırakmayan Valimizin değerli eşine, STK başkanlarımıza ve halkımıza şükranlarımızı sunuyoruz.” Dedi. Konuşmaların ardından açılışta tam bir kadın dayanışması sergilendi. Açılışa katılan dernek Başkanları ve Erzurum Valisinin eşi Nihan Öztürk dört makas ile kurdeleyi hep birlikte keserek güzel bir görüntü sergilediler.
Açılışın yapılmasının ardından mağazayı gezen ve alışveriş yapan konuklara bir kokteyl verildi.
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Özgür Şahin
 12 Ocak 2012 Perşembe 00:05
Zekiye Ablacım yaptıkların için sana teşekkür yetmez, ellerinizden öper saygılar sunarım...
 basarilar...
 11 Ocak 2012 Çarşamba 18:49
Erzurum kadininin girisimci ruhunu destekliyor daha büyük projelere imza atmalarini dört gözle bekliyorum...
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2026 Erzurum Gazetesi