MENÜ
Erzurum
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ceylan: ‘Bir gönül insanını yitirdik’
Guncel
18 Aralık 2011 Pazar 02:20

Ceylan: ‘Bir gönül insanını yitirdik’

Güneş Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Alparslan Ceylan bir gönül insanı olan sanatçı Raci Alkır’ın elim kaybından dolayı üzüntü duyduklarını belirterek, ‘Türkü değerlerinin mümtaz temsilcisi Alkır’ı , bu değerleri yaşayan ve yaşatanlar her zaman şükran ve minnetle anacak, aziz hatırası yüreklerde korunacaktır’ dedi.
Güneş Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Alparslan Ceylan bir gönül insanı olan sanatçı Raci Alkır’ın elim kaybından dolayı üzüntü duyduklarını belirterek, ‘Türkü değerlerinin mümtaz temsilcisi Alkır’ı , bu değerleri yaşayan ve yaşatanlar her zaman şükran ve minnetle anacak, aziz hatırası yüreklerde korunacaktır’ dedi.
Taziye mesajında, Türk Milletinin 20. Yüzyıl kültür ve sanat vizyonu bütününde Üstad sanatçı Alkır’ın önemli katkıları bulunduğunu hatırlatan Ceylan, ‘Özgün yorumları, üslübu ve eserleriyle Üstad Alkır bu yüce milletin seslerinden olan mümtaz bir sanatçı; Erzurum beşeri sermayesinin nadide bir temsilcisiydi. Dadaş kelimelerinin tarif ettiği manada, bir değerdi. Üstad Alkır’a rahmet niyaz ediyor, ailesi, yakınları ve sanat camiasına başsağlığı diliyoruz. Bütün Erzurum’un Başı Sağ Olsun.”dedi.
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2026 Erzurum Gazetesi