MENÜ
Erzurum -1°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Aileleri gözyaşlarına hakim olamadı
Sağlık-Yaşam
17 Mayıs 2013 Cuma 13:14

Aileleri gözyaşlarına hakim olamadı

Engelliler Haftası nedeniyle Erzurum Özel Eğitim Uygulama Merkezi engelli öğrencileri, Erzurum Lisesi Kültür salonunda, hazırladıkları etkinliklerini muhteşem bir şekilde sergilediler.

ERZURUM (İHA) - Engelliler Haftası nedeniyle Erzurum Özel Eğitim Uygulama Merkezi engelli öğrencileri, Erzurum Lisesi Kültür salonunda, hazırladıkları etkinliklerini muhteşem bir şekilde sergilediler.
Programa; İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge, Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kurt, Şube Müdürleri, daire ve kurum amirleri, Atatürk Üniversitesi öğretim üyeleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
5 Kasım 2012 tarihinde Eğitim Öğretim hizmetine başlayan, orta ve ağır düzeyde zihinsel engelli ve otistik öğrencilerin eğitim gördüğü Erzurum Özel Eğitim Uygulama Merkezi, Engelliler Haftası münasebetiyle yapılan programda engelli öğrenciler “Eğitim Her Engeli Aşar” sözünün ne kadar doğru olduğunu ispatlarcasına hazırlamış oldukları gösterilerini o kadar güzel sergilediler ki aileler ve izleyenler duygu dolu anlar yaşayarak gözyaşlarına hakim olamadılar.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Erzurum Gazetesi