MENÜ
Erzurum
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
‘Uzat Elini Sessizliğe Ses Versin’
Sağlık-Yaşam
16 Mayıs 2013 Perşembe 18:01

‘Uzat Elini Sessizliğe Ses Versin’

Avustralya'nın Ankara Büyükelçisi Ian Biggs, Erzurum’da Dedekorkut İşitme Engelliler Okulunda incelemelerde bulundu.

AHMET AKBUĞA
ERZURUM (İHA) - Avustralya'nın Ankara Büyükelçisi Ian Biggs, Erzurum’da Dedekorkut İşitme Engelliler Okulunda incelemelerde bulundu. Avustralya'nın Ankara Büyükelçisi Ian Biggs, Palandöken Kaymakamlığı ile yürütülen "Uzat Elini Sessizliğe Ses Versin" projesi kapsamında FM işitme sistemi ve işitme cihazları alınan Dedekorkut İşitme Engelliler İlkokulu'nu ziyaret etti.
Biggs, Palandöken Kaymakamı Şenol Esmer, İlçe Mili Eğitim Müdürü Ali Özer ve yetkililerle Dedekorkut İşitme Engelliler İlkokulu'nu ziyaret ederek, okul müdürü Metin Sezen'den bilgi aldı.
Kaymakam Esmer, Büyükelçi Biggs ve beraberindekiler daha sonra okulu gezip bir süre dersleri izledi. Biggs ve eşi Christine Biggs de öğrencilerle işaret diliyle anlaşmaya çalıştı.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Erzurum Gazetesi