MENÜ
Erzurum 19°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Dadaşlığa yakışmayan duyarsızlık!
Guncel
22 Ağustos 2021 Pazar 10:36

Dadaşlığa yakışmayan duyarsızlık!

Her yüz binde görülen vaka sayısının 216.92’ye yükseldiği Erzurum’da sağlık personelinin olağanüstü ve fedakarlıkla sürdürdüğü aşı çalışmalarına rağmen vatandaşlar covid19’la mücadele odağında aynı hassasiyette değil

Her yüz binde görülen vaka sayısının 216.92’ye yükseldiği Erzurum’da sağlık personelinin olağanüstü ve fedakarlıkla sürdürdüğü aşı çalışmalarına rağmen vatandaşlar covid19’la mücadele odağında aynı hassasiyette değil. Kent merkezinde maske takan vatandaş sayısı elle gösterilecek kadar az. Marketler gibi kalabalık yerlerde ise mesafe yok.!

DEVLET HASSAS YA VATANDAŞ!..

6 eylülde okulların açılacak olmasına, İl Sağlık Müdürlüğünün uyarılarına rağmen Erzurum’da covid19 salgını konusunda ciddi bir duyarsızlık gözleniyor. Kahvehanelerde yan yana oturan, ağız ağıza sohbet edip oyun oynayanlar, düğünlerde el ele maskesiz halay çekenler, Apartman önlerinde maskesiz ve mesafesiz sohbet edenler, salgın bitmiş gibi günlerine devam edenler, gençlik etkinliklerinde salgınla dalga geçer gibi fotoğraf verenler, taziyelerde üstelik covidden yaşamını yitirenlerin taziyelerinde bile önlem almayanları her yerde görmek mümkün. Özellikle orta ve yüksek yaşta olanların gösterdiği bu duyarsızlık endişe veriyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2024 Erzurum Gazetesi