MENÜ
Erzurum 20°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yılmaz: ‘Biz Halkın Hizmetkarıyız’
Siyaset
22 Mayıs 2015 Cuma 00:21

Yılmaz: ‘Biz Halkın Hizmetkarıyız’

AK Partili Adnan Yılmaz, seçim çalışmalarına Yakutiye ve Pasinler ilçesinde devam etti. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Yılmaz, AK Partili belediyelerin hizmetlerine dikkat çekti. Yılmaz, “2015 yılı hizmet yılı olacak.” dedi.

AK Partili Adnan Yılmaz, seçim çalışmalarına Yakutiye ve Pasinler ilçesinde devam etti. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Yılmaz, AK Partili belediyelerin hizmetlerine dikkat çekti. Yılmaz, “2015 yılı hizmet yılı olacak.” dedi.

Ak Parti Erzurum Milletvekili ve yeni dönemde de aday olan Adnan Yılmaz, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Yılmaz, Yakutiye Belediye Başkanlığı’nın Başak Sokakta gerçekleştirilen ‘Benimle Boyar mısın?’ etkinliğine katıldı. Adnan Yılmaz burada yaptığı konuşmada Yakutiye ilçe Belediye başkanı Ali Korkut’un çalışmalarından bahsetti. Belediye çalışmalarından övgüyle söz eden Yılmaz, “2015 yılı hizmet yılı olacak.” dedi.

YILMAZ PASİNLER’DEYDİ

Yılmaz, açılışın ardından vatandaşlarla birlikte boyanan sokakta gezerek hatıra fotoğrafı çektirdi. Bu sırada vatandaşların sorunları da dinlemeyi ihmal etmeyen Yılmaz, daha sonra Pasinler ilçesine geçti.

Pasinler ilçesinde ilk olarak bir cenaze namazında katılan Yılmaz, aileye başsağlığı ziyaretinde bulunduktan sonra vatandaşlarla bir araya geldi. Ak Partili aday, sağlık hizmetlerinden bahsetti ve yapılan yatırımları anlattı. Engelli vatandaşlar için hiçbir hükümet döneminde olmadığı kadar çalışmalar yaptıklarını dile getiren Yılmaz: “Engelli vatandaşlarımızın toplumsal hayata katılımının önündeki bütün engelleri kaldırmak boynumuzun borcudur. Bu sadece anayasal bir görevimiz değil aynı zamanda ahlaki bir sorumluluktur. Bakınız engellilere ödenen aylıkları, engel durumuna göre, yüzde 200 ile yüzde 300 oranlarında artırdık ve 18 yaşın altındaki engellilerin de yararlanmasını sağladık. Engellilerin toplumsal hayata katılımı önündeki engelleri kaldırmak üzere; kamuya açık alanlar ile binalar ve toplu taşıma hizmetlerinin erişilebilir hale getirilmesine yönelik düzenlemeler yaptık.” diyerek bu çalışmaların önümüzdeki dönemde daha da kapsamlaştırılacağının altını çizdi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Erzurum Gazetesi