MENÜ
Erzurum 10°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yıldırım:  ‘Şampiyonluk hakkımız’
Spor
21 Nisan 2016 Perşembe 16:06

Yıldırım: ‘Şampiyonluk hakkımız’

Teknik Direktör Ahmet Yıldırım,"Erzurum'da herkes şampiyonluğu hak ediyor. İzmir'de galibiyetten başka düşüncemiz yok" dedi.

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta şampiyonluğun en güçlü adayı BB Erzurumspor, İzmir 5 Eylül Stadı'nda Pazar günü oynayacağı Tire 1992 maçının hazırlıklarını BB Erzurumspor Tesisleri'nde sürdürüyor. Teknik Direktör Ahmet Yıldırım,"Erzurum'da herkes şampiyonluğu hak ediyor. İzmir'de galibiyetten başka düşüncemiz yok" dedi.

"ŞAMPİYONLUK YOLUNDA AVANTAJLIYIZ"

BB Erzurumspor, ısınma hareketleriyle başlayan antrenmana tempolu koşularla devam etti. Daha sonra 5'e 3 kontrol pas oyunu oynayan mavi-beyazlılar son bölümünde çifte kale maç yaparak antrenmanı tamamladı. Takımda morallerin yüksek olduğunu belirten Teknik Direktör Ahmet Yıldırım, "İzmir'de oynayacağımız Tire 1992 maçı öncesi hazırlık çalışmalarımızı futbolcularımın moral ve motivesi yüksek bir şekilde sürdürüyoruz. Erzurum'da futbolcularım olsun, taraftarlarımız olsun, herkes 'yeter ki şampiyon olalım' özleminin sabırsızlığını iple çekiyoruz. Biz BB Erzurumspor olarak hedefe kilitlendik ve mağlubiyet almadan maç maça galibiyetlerle gidiyoruz. İzmir'de oynayacağımız maçımızı da kazanarak mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Ahmet Yıldırım olarak ben de şampiyonluğu istiyorum, bu şampiyonluğa adım adım yaklaşıyoruz. Şampiyonluk yolunda avantajlıyız. İzmir'deki karşılaşmada galibiyetten başka düşüncemiz yok. Diğer maçlarda olduğu gibi futbolcularıma güveniyorum. Bu maçımızı da alarak yuvamıza mutlu dönmek istiyoruz." diye konuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 HAKEMLER HAKKINDA
 21 Nisan 2016 Perşembe 17:02
Bu hafta oynanacak olan tire maçının hakemleri belli olmuştur.Tüm hakemler İSTANBULdan atanmıştır.Orta hakem şimdiye kadar toplam 127 maç yöneltmiştir.Son iki maçında SÜPER LİG de 6.hakem olarak görev almıştır.Bunlardan biri ;Geçtiğimiz pazartesi gençlerbirliği ile trabzon arasında oynanan maç bir diğeri de GALATASARAY ile FENERBAHÇE arasında oynanan maçta görev almıştır.Bunların yanı sıra kasımpaşanın beşiktaşı yendiği maçtada 6.hakem olarak görev almıştır.Bu arada tire yönetimi erzuruma 200 bilet ayırmış.Son olarak ta play off maçlarının tarihleri belli olmuştur.İlk maçlar 5 Mayıs İkinci maçlar 9 mayısta oynanacak final ise 14-15 Mayıs da oynanacak.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2026 Erzurum Gazetesi