MENÜ
Erzurum 10°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yemekte Denge Eğitim Projesi başladı
Sağlık-Yaşam
21 Ocak 2015 Çarşamba 07:01

Yemekte Denge Eğitim Projesi başladı

Tanıtımı ve uygulamalara yönelik çalışmaları Sabri Ülker Gıda Araştırmaları Enstitüsü Vakfı (SÜGAV) yetkilileri ile Proje İl Koordinatörleri Erbil Fidan ve Tunç Ağver tarafından anlatıldı.

Yemekte Denge Eğitim Projesi bilgilendirme toplantısı Grand Erzurum Otelde yapıldı Yemekte Denge, Sabri Ülker Gıda Araştırmaları Enstitüsü Vakfı (SÜGAV) ve Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü işbirliği ile yürütülen, Yemekte Denge konulu Bilgilendirme toplantısı, Temel Eğitim Şube Müdürü Rukiye Karakuş başkanlığında il genelindeki 50 okuldan gelen rehber öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Tanıtımı ve uygulamalara yönelik çalışmaları Sabri Ülker Gıda Araştırmaları Enstitüsü Vakfı (SÜGAV) yetkilileri ile Proje İl Koordinatörleri Erbil Fidan ve Tunç Ağver tarafından anlatıldı. Projenin amacının temel eğitim çağındaki çocukların fizyolojik ve psikolojik açıdan kaliteli ve uzun bir yaşam sürdürmeleri için yeterli ve dengeli beslenme alışkanlığı geliştirmelerine katkı sağlamak olduğunu söyleyen Temel Eğitim Şube Müdürü Rukiye Karakuş, başta katılımcı öğretmenler olmak üzere Projenin gerçekleşmesinde emeği geçen tüm yetkili kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2026 Erzurum Gazetesi