MENÜ
Erzurum 31°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yakutiye yolları yenileniyor
Sağlık-Yaşam
28 Nisan 2016 Perşembe 15:09

Yakutiye yolları yenileniyor

Yakutiye İlçe Belediyesi, zamanla bozulmuş, tahrip edilmiş sokaklarda çalışma başlattı.

Yakutiye İlçe Belediyesi, zamanla bozulmuş, tahrip edilmiş sokaklarda çalışma başlattı. Belediye Başkanı Ali Korkut, önceki dönemlerde dayanıksız malzemeyle yapılmış cadde ve sokaklarda bozulmaların yoğun olduğunu belirterek "Daha sağlıklı malzemeyle, tüm sokak ve caddeleri elden geçiriyoruz. Çalışmalarımız sürüyor" dedi.

Yakutiye Belediyesi, ilçe sınırlarında bulunan cadde ve sokaklarda kaldırım ve yol yenileme çalışması başlattı. Çağdaş görünüme sahip, modern kaldırımların yapılacağını ifade eden Başkan Ali Korkut, 50 bin metrekare andazit kaldırım kaplaması yapılacağını söyledi. Yukarı Yoncalık, Şükrü Paşa, Sanayi, Çaykur Caddesi, Aşağı Mumcu semtlerinde çalışmaların başladığını vurgulayan Belediye Başkanı Korkut, "Günün şartlarında dayanıksız malzemeler kullanılmış, zaman içerisinde ciddi bozulmalar oluşmuş, birçok sokakta neredeyse kaldırım kalmamış. Biz, görünümü daha modern, dayanıklı malzeme ile kaldırımları yapıyoruz. Yine bir şey daha yapılıyor, estetik görünümü ve tarzıyla her sokakta aynı iş ve işçilik çıkıyor. Bu da bir bütünlük getiriyor ve daha güzel sokaklar ortaya çıkıyor" şeklinde konuştu.

Yakutiye Belediyesi, ilçenin tamamında sürecek çalışmayla kaldırımların bir düzene kavuşmasını hedefliyor. Yapılan çalışmalar esnaf ve vatandaş tarafından da memnuniyetle karşılanıyor. Özellikle esnaflar, müşteri bakımından bir rahatlığın geleceğini düşünüyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Erzurum Gazetesi