MENÜ
Erzurum
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Verçenik’te büyüleyici doğal yaşam
Bölgeden
27 Kasım 2018 Salı 11:23

Verçenik’te büyüleyici doğal yaşam

AHMET AKBUĞA - Erzurum’da karla kaplı dağın yamaçlarında yalnız başına dolaşan çengel boynuzlu dağ keçisi drone ile görüntülendi.

Erzurum’da karla kaplı dağın yamaçlarında yalnız başına dolaşan çengel boynuzlu dağ keçisi drone ile görüntülendi. Drone gören çengel boynuzlu dağ keçisi şaşkınlık içerisinde bir aşağı bir yukarı kaçtı.

Doğa Koruma Milli Parklar Erzurum Şubesi ekiplerince İspir ilçesinde bulunan Verçenik Dağı'nda çengel boynuzlu dağ keçisi envanter çalışması yapıldı. Yaban hayatı geliştirme sahasında karla kaplı dağın yamacında tek başına dolaşan çengel boynuzlu dağ keçisi, Doğa Koruma Milli Parklar Erzurum Şubesi Teknikeri M. Mustafa Topaloğlu tarafından drone ile takibe alınarak görüntülendi.

Havadaki droneyi gören çengel boynuzlu dağ keçisi şaşkınlık içerisinde aşağı yukarı kaçıştı, bazen de olduğu yerde sabit durarak adeta poz verdi.

Çengel boynuzlu dağ keçisinin drone ile imtihanı güzel görüntü oluşturdu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2026 Erzurum Gazetesi