MENÜ
Erzurum
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Valilikten göçük açıklaması
Guncel
29 Eylül 2012 Cumartesi 14:40

Valilikten göçük açıklaması

Erzurum Valiliğince yapılan yazılı açıklamada, Çaykara Caddesi’nde meydana gelen göçükten çıkarılan işçinin ambulans uçakla Ankara'ya sevk edildiği bildirildi.
ERZURUM (İHA) - Erzurum Valiliğince yapılan yazılı açıklamada, Çaykara Caddesi’nde meydana gelen göçükten çıkarılan işçinin ambulans uçakla Ankara'ya sevk edildiği bildirildi.
YARALI İŞÇİ ANKARA’DA
Dün akşam saat 22.10 sıralarında Merkez Çaykara Caddesi üzerinde, Çaykara İş Merkezi'nin yanında kanal içerisinde çalışan 4 işçinin göçüğün ardından biriken metan gazı nedeniyle baygınlık geçirerek kanal içerisinde mahsur kaldığı belirtilen açıklamada, “Olay yerine çok ivedi olarak Sivil Savunma Arama Kurtarma Birliği, İtfaiye, 112 Acil ve Palen Doğalgaz ekipleri sevk edilmiştir. Ekiplerin çalışması sonucu ilk etapta 2 işçi, daha sonra ise diğer 2 işçi sağ olarak çıkarılmıştır. İşçilerden 1993 doğumlu Kahramanmaraş Göksun doğumlu Ömer Keleş hastanede hayatını kaybetmiştir. Olayda metan gazından zehirlenen 1993 Osmaniye doğumlu Aytekin Dursun Çakmak şuuru açık şekilde ambulansla Trabzon’a sevk edilmiştir. 1994 Hatay Erzin doğumlu Emrah Kundakçı ise ambulans uçakla gece saat 04.52'de Ankara’ya sevk edilmiştir. Her iki işçinin de hayati tehlikesi bulunmaktadır. Diğer yaralılar 1979 Osmaniye doğumlu Kenan Özdere ve 1981 Osmaniye doğumlu Halil İbrahim Çakmak’ın ise sağlık durumları iyi olup, hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından taburcu edilmişlerdir. İşçilerin kurtarma çalışmalarını yürüten Sivil Savunma Arama Kurtarma Birliğinden Tahsin Efe, Onur Özkan, Kürsad Polat, Zafer Kalçık, Mehmet Kayacık ve Hikmet Bartan ise hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edilmişlerdir” denildi.
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 ezirmikli
 30 Eylül 2012 Pazar 16:42
ölenin ailesine bağsağlığı ,yaralılara acil şifalar dilerim. Bu arada Erzurumdan Trabzona sevkli ve acil ne kadar hasta gitmekte, Erzincan,kars,Ardahanın çoğunlukla Trabzona, özel ve Bölge hastanelerine gitmelri düşündürürcü. Dağlık merkezi Erzurumdan, zehirlenme ve plastik cerrahi sevkleri Trabzona .
 levent k
 30 Eylül 2012 Pazar 02:57
ölenin ailesi için bağsağlığı yaralılara acil şifalar dilerim. lakin dikatimi çeken birşey oldu haberde; işçilerini arasında tek bir erzurumlu yok ne iş..
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Erzurum Gazetesi