MENÜ
Erzurum 22°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
U16’da TRT damgası
Spor
14 Mart 2015 Cumartesi 06:50

U16’da TRT damgası

M.COŞKUN-U16 yaş il Birinciliği müsabakalarında kendi grubunda birinci olan TRTspor elde ettiği kupayı TRT Erzurum Bölge Müdürü Ayça Alemdar’a hediye etti.

U16 yaş A Grubunda yer alan TRTspor, birinciler arasında düzenlenen maçtan elde ettiği kupayı TRT Erzurum Bölge Müdürü Ayça Alemdar’a hediye etti. TRTspor Kulübü Sultan Murat Bülbül, TRT Erzurum Bölge Müdürü Ayça Alemdar’ın TRTspor Kulübüne çok büyük destekleri olduğunu söyledi.

Bülbül, “Biz elde ettiğimiz başarıyı çok çalışarak ve TRT Müdürümüz Ayça Alemdar’ın destekleri sayesinde kazandık. Bize destek olan tüm TRT çalışanlarına ve İl Müdürümüz Ayça Alemdar’a futbolcularım ve sporcularımın velileri adına teşekkür ediyorum. Bize verilen bu desteği elbette karşılıksız bırakmayacağız. Elde edeceğimiz başarılarla kulübümüzün çıtasını yükseltecek ve elimizden tutanları mahcup etmeyeceğiz. Oyuncularımız ve yöneticiler olarak bizler, kendimizi başarıya endeksledik. İnanıyorum ki bu kulüp çatısı altında geleceğin başarılı sporcuları yetişecek. Çocuklarımız, bu kulüp sayesinde profesyonel birer sporcu olacaklar. Böyle bir kulübün kurulmuş olması, kurumumuz açısından da büyük bir şanstır. Kulübümüz, sporda Erzurum’a vurulan damga olacak. Buna yürekten inanıyoruz.” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 DEĞER VERMİYORUZ.
 16 Mart 2015 Pazartesi 17:40
Biz elimizdeki değerleri bilmiyoruz paramızı dışarıdan getirdiğimiz topçulara veriyoruz. Eğer ki biz erzurumda yer alan çocukları veya gençleri yetiştirsek belki şimdi bu ligde olmazdık .Nedense yönetim de bir ithal edilen oyuncuya sevgi var.Biz elimizde olan değerlerimizi hiçe sayıyoruz dışarıdan oyuncu getiriyoruz sonuçta başarı da saylanmıyor.3 yıldır aynı şekilde hareket eden yönetim en azından bu yıl stratejisini değiştirip yeni bir yol çizseydi kendilerine belki şimdi başlarda bile olabilirdik.Eğer ki Erzurumspor 1.lige çıktığı zaman takımda Erzurumlu futbolculardan hiçbiri olmasaydı o takım o zaman çıkamazdı .
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Erzurum Gazetesi