MENÜ
Erzurum -2°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Türkçe’nin konukları ATAÜN'deydi
Kültür-Sanat
10 Haziran 2013 Pazartesi 16:45

Türkçe’nin konukları ATAÜN'deydi

11.Uluslararası Türkçe Olimpiyatları’na katılan ve şehirleri ziyaret eden yarışmacılar Atatürk Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Samih Diyarbakır’ı da makamında ziyaret ettiler.

ERZURUM-11.Uluslararası Türkçe Olimpiyatları’na katılan ve şehirleri ziyaret eden yarışmacılar Atatürk Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Samih Diyarbakır’ı da makamında ziyaret ettiler.

Türk okullarından öğretmenlerin refakat ettiği,  Endonezya, Almanya, Senegal ve Kazakistan’dan gelen 7 öğrenciyi makamında kabul eden Atatürk Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Samih Diyarbakır Atatürk Üniversitesi hakkında bilgi vererek yurtdışındaki Türk okullarına hayranlık duyulduğu ve dünya barışı için umut olduklarını ifade etti.Diyarbakır, misafir öğrencilere ve öğretmenlere çeşitli hediyeler takdim etti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2026 Erzurum Gazetesi