Dadaşlar, Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde 13 askerin, Siirt'te de 1 komiserin şehit edilmesini telin ederek, bölücülere ve onların işbirlikçilerine lanet yağdırdı.
'Türk-Kürt kardeştir, PKK kalleştir', 'Erzurum şehidine sahip çık', 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' sloganları atan vatandaşlar, ellerindeki Türk bayrakları ile Lalapaşa Medresesi önündeki Kent Meydanı'na kadar yürüdü.
AHMET AKBUĞA (İHA) – Dadaşlar, Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde 13 askerin, Siirt'te de 1 komiserin şehit edilmesini telin ederek, bölücülere ve onların işbirlikçilerine lanet yağdırdı.
İstasyon Meydanı'nda toplanan binlerce Erzurumlu, ellerinde Türk bayrakları ile terör örgütünü telin yürüyüşü gerçekleştirdi. Şehitler için saygı duruşunda bulunup, İstiklal Marşı okuyan vatandaşlar, terör örgütü aleyhine sloganlar attı. 'Türk-Kürt kardeştir, PKK kalleştir', 'Erzurum şehidine sahip çık', 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' sloganları atan vatandaşlar, ellerindeki Türk bayrakları ile Lalapaşa Medresesi önündeki Kent Meydanı'na kadar yürüdü. Burada dağılmayan grup, daha sonra Cemal Gürsel
Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önüne geldi.. Saygı duruşu ve şehit askerlerin künyesinin okunmasının ardından grup olaysız şekilde dağıldı. Yürüyüş güzergahındaki vatandaşlar da evlerinin balkonundan göstericilere alkışlarla destek verdi.