MENÜ
Erzurum 26°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Tunceli'de mayın tuzağı: 2 şehit
Türkiye
23 Haziran 2011 Perşembe 00:01

Tunceli'de mayın tuzağı: 2 şehit

Tunceli'nin Nazimiye ilçesine bağlı Dereova köyü yolunda bir polis aracının geçişi sırasında meydana gelen patlamada 2 polis memuru şehit oldu.
TUNCELİ - Tunceli'nin Nazimiye ilçesine bağlı Dereova köyü yolunda bir polis aracının geçişi sırasında meydana gelen patlamada 2 polis memuru şehit oldu.
Alınan bilgiye göre, Nazımiye ilçesine bağlı Dereova köyü yolunda resmi plakalı bir polis aracının geçişi esnasında patlama oldu. Patlamada ilk belirlemelere göre 2 polis memuru şehit oldu. Olay sonrası bölgeye çok sayıda polis ve asker sevk edildi.
KİMLİKLERİ BELİRLENDİ
Şehit polis memurlarının kimlikleri belirlendi.Alınan bilgiye göre, Nazımiye ilçe merkezine 500 metre uzaklıkta Dereova köyü yolunda, devriye gezen bir polis aracının geçişi esnasında teröristlerce yola döşenen patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan polis memurlarının Trabzon nüfusuna kayıtlı Hakan Yavuz (30) ile Osmaniye nüfusuna kayıtlı Gökhan Büyükarslan (24) olduğu belirlendi.
Şehit polis memurlarının cenazelerin olay yerinde olduğunu belirten yetkililer, bölgede çalışmaların devam ettiğini bildirdi.
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Erzurum Gazetesi