MENÜ
Erzurum 21°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Trabzon’da ‘ETÜ Tanıtım Günleri’
Bölgeden
5 Nisan 2014 Cumartesi 01:40

Trabzon’da ‘ETÜ Tanıtım Günleri’

‘Yarınları Birlikte Şekillendirelim’ sloganıyla yola çıkan ve yeni nesillerin yetişmesinde önemli bir rol üstlenen Erzurum Teknik Üniversitesi Trabzon’da ETÜ Tanıtım Günleri etkinliği düzenledi.

‘Yarınları Birlikte Şekillendirelim’  sloganıyla yola çıkan ve yeni nesillerin yetişmesinde önemli bir rol üstlenen Erzurum Teknik Üniversitesi Trabzon’da ETÜ Tanıtım Günleri etkinliği düzenledi.

 3-4 Nisan 2014 tarihlerinde düzenlenen Lise tanıtım ziyaretlerine Rektör Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. İrfan Kaymaz ve Prof. Dr. Bülent Çakmak’ın yanı sıra ETÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Bayram Şahin katıldı.

Trabzon Fen Lisesi, Yomra Fen Lisesi, Kanuni Anadolu Lisesi ve Tevfik Serdar Anadolu Lisesi’nde öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen ETÜ Heyeti, üniversitenin vizyonu, misyonu, eğitim standartları ve hedeflerini detaylı bir şekilde anlattılar.

Kuruluşundan bu yana çok önemli yatırımlar gerçekleştirerek, öncü bir misyon üstlenen Erzurum Teknik Üniversitesi’nin yapmış olduğu bu tanıtım programı öğretmen ve öğrencilerden yoğun ilgi gördü. Bir Devlet Üniversitesinin bu tür tanıtım faaliyetine ilk kez şahit olduklarını belirten öğretmen ve öğrenciler düzenlenen programda hem Yükseköğrenim, hem de ETÜ hakkında merak ettikleri soruların yanıtlarını buldular.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Mami
 6 Nisan 2014 Pazar 14:16
Kimse bilmiyor mu bu okulu da kapı kapı dolaşıyorlar. Bu üniversite ile aynı yıl kurulan üniversiteler mezun vermiş. Bunlar daha tanıtımda ay çok komik.
 Demir B
 5 Nisan 2014 Cumartesi 16:19
Maşallah Maşallah Olsağan üstü işler yapıyor etü...
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Erzurum Gazetesi