MENÜ
Erzurum
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Tortum’da milli tepki
Kültür-Sanat
20 Ekim 2011 Perşembe 00:21

Tortum’da milli tepki

Tortum Meslek Yüksek okulu öğrencileri dün gece Hakkari’de PKK saldırısında 24 güvenlik görevlisinin şehit olmasının ardından teröre tepki yürüyüşü düzenlediler.
ERZURUM (İHA) - Tortum Meslek Yüksek okulu öğrencileri dün gece Hakkari’de PKK saldırısında 24 güvenlik görevlisinin şehit olmasının ardından teröre tepki yürüyüşü düzenlediler.
Bir yıl önce eğitime açılan ve 150 civarında öğrencisi olan Tortum MYO öğrencilerinin tamamına yakınının katıldığı yürüyüş okul önünden başlayarak Hükümet meydanında sona erdi.
Yürüyüş sırasında ‘Şehitler ölmez vatan bölünmez’, ‘Kahrolsun PKK’ sloganları atarak yürüyen öğrencilere vatandaşlarda alkışlarla destek verdi.
BÖLÜCÜLERE LANET OLSUN
Öğrenciler adına Hükümet Meydanında basın açıklamasını okuyan öğrenci temsilcisi Gürkan Kızıloğlu, “Hain saldırıda şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet , yaralılara acil şifalar diliyoruz, Devletimize , milletimize , silahlı kuvvetlerimize ve emniyet güçlerine baş sağlığı diliyoruz” dedi
Öğrenci temsilcisi Kızıloğlu, “Başta Silahlı Kuvvetlerimiz olmak üzere bütün güvenlik güçlerimizin terör belasının üstesinden geleceğine inandıklarını belirterek bu tür hain saldırıların bir daha gerçekleşmemesini diliyorum” diye konuştu.
Yürüyüş şehitler için yapılan bir dakikalık saygı duruşunu ardından okunan İstiklal marşı ile son buldu.
Öğrenciler tarafından düzenlenen yürüyüşe halktan da katılımın olduğu ve katılanların olduğu ve yürüyüşe katılan bir vatandaşın “Mecliste PKK istemiyoruz” sloganı halk tarafından alkışlandı.
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 MÖKKEM DADAŞ OGUZHAN
 20 Ekim 2011 Perşembe 10:56
TAŞKINLIK YAPMADAN TELHİN MİTİNLERİNİN FAYDASI VARDIR HALK ARASINDA TERÖRE KARŞI BİRLİK BERABERLİGİ GÖSTERİR DUYARLI ÖGRENCİLERİ KUTLARIM BİZDE TABİ MECLİSTE PKK İSTEMEYİZ AGZINA SAGLIK HAYKIRAN VATANDAŞIMIZIN
 vatandaş
 20 Ekim 2011 Perşembe 06:12
inna lillahi ve inna ileyhi raciun
 “Mecliste PKK istemiyoruz”
 19 Ekim 2011 Çarşamba 23:52
“Mecliste PKK istemiyoruz” “Mecliste PKK istemiyoruz” “Mecliste PKK istemiyoruz”
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2026 Erzurum Gazetesi