MENÜ
Erzurum 27°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Tongül’den Yatırımcılara destek
Ekonomi
5 Temmuz 2011 Salı 10:10

Tongül’den Yatırımcılara destek

Erzurum’da yatırım ve istihdama yönelik çalışmaların olacağını söyleyen Defterdar Ali Tongül, teşvik yasası kapsamında yatırım yapmak isteyen iş adamlarına destek vermeye hazır olduklarını belirtti.
ERZURUM (İHA) - Erzurum’da yatırım ve istihdama yönelik çalışmaların olacağını söyleyen Defterdar Ali Tongül, teşvik yasası kapsamında yatırım yapmak isteyen iş adamlarına destek vermeye hazır olduklarını belirtti.
Bir süre önce Rize’den Erzurum Defterdarlığı’na atanan Ali Tongül, 5084 sayılı teşvik yasası kapsamında kentte yatırım yapmak isteyen iş adamlarına destek vermeye hazır olduklarını ifade etti. Yatırım yapmak için uygun olan hazine arazilerini ilan edeceklerini kaydeden Tongül, amaçlarının yatırımcının ekonomiye daha çok katkı sağlamasına yardımcı olmak bulunduğunu kaydetti.
Son yıllarda artan devlet yatırımının ardından özel sektör yatırımlarının artacağını vurgulayan Tongül, böylece kentin daha da büyüyeceğini söyledi.
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2026 Erzurum Gazetesi