MENÜ
Erzurum 10°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Tepe, gözyaşı ve dualarla uğurlandı
Sağlık-Yaşam
2 Temmuz 2014 Çarşamba 15:40

Tepe, gözyaşı ve dualarla uğurlandı

Erzurum'da 5 yıldır hasta yatağına mahkum olan ve dün vinçle evinden çıkarılarak götürüldüğü hastanede hayatını kaybeden 350 kiloluk kadın toprağa verildi.

AHMET AKBUĞA

ERZURUM (İHA) - Erzurum'da 5 yıldır hasta yatağına mahkum olan ve dün vinçle evinden çıkarılarak götürüldüğü hastanede hayatını kaybeden 350 kiloluk kadın toprağa verildi.

İtfaiye ve AFAD ekiplerinin uzun uğraşları sonucu vinçle oturduğu apartmanın 3’ncü katın penceresinden çıkarılan 7 çocuk annesi Nebahat Tepe (46) kaldırıldığı Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Yakutiye Araştırma Hastanesinde hayata veda etti. 350 kilo ağırlığındaki Nebahat Tepe’nin cesedi dün Yatsı namazı öncesinde çocukları tarafından yine vinçle hastane morgundan çıkarılarak bir pikapla Abdurrahman Gazi Mezarlığına getirildi. Kılınan namaz ve dualarla toprağa verildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Orhan GÜNDÜZ
 3 Temmuz 2014 Perşembe 10:35
Hakkın Rahmetine Kavuşan Merhumeye Yüce Allah’tan rahmet , kederli ailesine sabırlar diliyorum. Mekanı Cennet olsun
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2026 Erzurum Gazetesi