MENÜ
Erzurum 20°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Taşmağazalar’da bereket lokması
Ekonomi
7 Temmuz 2013 Pazar 02:36

Taşmağazalar’da bereket lokması

Taş Mağazaları Koruma ve Yaşatma Derneği tarafından Taş Mağazaları canlandırmak adına yapılan ve geleneksel hale dönüşen lokma dağıtımlarında ramazan öncesi son lokma dağıtımını Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’in katılımıyla gerçekleştirildi.

ERSİN ÖZTÜRK
ERZURUM (İHA) - Taş Mağazaları Koruma ve Yaşatma Derneği tarafından Taş Mağazaları canlandırmak adına yapılan ve geleneksel hale dönüşen lokma dağıtımlarında ramazan öncesi son lokma dağıtımını Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’in katılımıyla gerçekleştirildi.
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler yaptığı açıklamada, "Taş Mağazaları Koruma ve Yaşatma Derneği tarafından Taş Mağazalarda her gün yeni bir etkinlik görmemiz mümkün hale geldi. Geleneksel hale dönüştürerek Taş Mağazaları canlandırma ve alışveriş yapanlara renkli görüntüler yaratmak adına lokma dağıtımları her hafta sürdürmekteler. Taş Mağazalar Erzurum için önemli bir caddemiz ve böyle etkinliklerin esnafın işlerini olumlu yönde etkileyeceğine inanıyorum" şeklinde konuştu.
Taş Mağazaları Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Suat Demirci ise, "Bizim Taş Mağazaları Koruma ve Yaşatma Derneğini kurma amacımız Taş Mağazlardaki iş durgunluğunu canlandırmak adına oldu. Derneğimiz yaklaşık üç aydır düzenli olarak her hafta lokma dağıtmaktaydı. Fakat Ramazan Ayı nedeniyle dağıtımlara ara vereceğiz ve son dağıtımı gerçekleştirmek adına Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’i davet ettik ve oda davetimize iştirak ederek dağıtımı gerçekleştirdi." dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2026 Erzurum Gazetesi