MENÜ
Erzurum 21°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Taşkesenlioğlu’ndan EGC’ye ziyaret
Sağlık-Yaşam
3 Şubat 2018 Cumartesi 17:50

Taşkesenlioğlu’ndan EGC’ye ziyaret

bulundu. Taşkesenlioğlu, şehrin gelişip kalkınması sürecine Erzurum basınının da önemli bir katkı sunduğunu söyledi.
AK Parti Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, Erzurum Gazeteciler Cemiyeti’ne ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Taşkesenlioğlu, şehrin gelişip kalkınması sürecine Erzurum basınının da önemli bir katkı sunduğunu söyledi.
Erzurum Gazeteciler Cemiyeti (EGC), AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu’nu konuk etti. Metin Barlak başkanlığındaki EGC yönetimini kutlayan Taşkesenlioğlu, Erzurum için basınla her türlü işbirliğini yapmaya hazır olduğunu belirterek, “Erzurum hepimizin ortak paydasını oluşturuyor. Bu bakımdan şehrimiz için güzel hizmetler ortaya koyma adına birbirimize hem destek, hem de itici bir güç olmak durumundayız” dedi.
EGC Başkanı Metin Barlak da, Erzurum basınının öteden beri siyasetin ve siyasetçilerin önünde hep ufuk açan bir tarz ortaya koyduğunu dile getirerek, “Erzurum’da görev yapan her bir meslektaşımızın, Erzurum’un dertleriyle dertlenmek gibi çok özel ve ayrıcalıklı bir niteliği var. İşte bu nitelik sebebiyledir ki, Erzurum basınının siyaset ve siyasetçilerle olan ilişkisi hep çözüm odaklı olmuştur. Kısaca şehrin sorunlarını gündeme taşıyıp dikkatleri bu yöne çekmek bizim sorumluluğumuz, bu sorunların çözümünü sağlayıp bertaraf etmek ise, siyasetçilerimizin sorumluluğudur” diye konuştu.
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Erzurum Gazetesi