MENÜ
Erzurum 28°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Tarihi Vatan Lokantası yeni yerinde
Ekonomi
5 Kasım 2012 Pazartesi 15:14

Tarihi Vatan Lokantası yeni yerinde

Erzurum’un tarihi lokantalarından biri olan vatan lokantası Kazım Karabekir caddesi üzerindeki yeni hizmet yeriyle bugün hizmete açıldı.

E.MEHMET YILMAZ
ERZURUM (İHA) - Erzurum’un tarihi lokantalarından biri olan vatan lokantası Kazım Karabekir caddesi üzerindeki yeni hizmet yeriyle bugün hizmete açıldı. Kurban kesimi ve dua yapılmasının ardından aşılış kurdelesi Erzurum il müftüsü Yakup Arslan tarafından kesildi.
Açılış törenine Erzurum İl Müftüsü Yakup Arslan, Matbaa Kırtasiye ve Tabelacılar Esnaf Odası Başkanı Hikmet Karaca ve çok sayıda davetli katıldı.
Vatan Lokantası Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Dumlu açılış sonrasında yaptığı konuşmada, “Vatan lokantası olarak 1987‘den bugüne kadar Erzurum halkına hizmet vermekteyiz ve bundan sonrada hizmet vereceğiz. Lokantamızda Erzurum’un yöresel yemekleri ve bir çok yemek çeşidimiz mevcuttur. Damak tadına önem verenleri lokantamıza bekliyoruz. Vatan lokantası olarak Erzurum halkının her zaman hizmetindeyiz.” dedi.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 caykaralı
 5 Kasım 2012 Pazartesi 18:02
vatan lokantası eskıden de burdaydı işletmeci memet kireccı amcaydı rahmetlı şu ankı vatan lokantası ısım benzerlıyı taşıyorahmetlı ahmet bey gürcu kapıda acmıştı şu ankı yerdememet amca zamanında tarıhı ıdı şımdıkı yenı sayılıt ismı ve yerı aynı tamii tarıhı olmuyo asıl vatan lokantası tarıhte kaldı tıpkı şenzaman gıbı
 foggy
 5 Kasım 2012 Pazartesi 17:20
başlıkta "Tarihi Vatan Lokantası" deniyor ama kuruluşu 1987.bu nasıl "tarihi" oluyor acaba?yoksa ben mi yanlış okudum.1897 olmasın!Biraz daha ehemmiyet ve ciddiyet Ey Erzurum Gazetesi!
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2026 Erzurum Gazetesi