MENÜ
Erzurum 24°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
TOHM faaliyete başladı
Spor
26 Kasım 2013 Salı 11:51

TOHM faaliyete başladı

Arısoy, geçtiğimiz Cumartesi günü resmi olarak açılışı yapılan Olimpiyat Hazırlık Merkezi’nde boks, kayakla atlama, alp disiplini, snowboard, curling ve short track gibi spor dallarında olimpiyat hazırlık merkezinde faaliyetlerini sürdürdüklerini söyledi.

ERZURUM (İHA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Kocatepe, Erzurum’a geldi. Kocatepe, Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi(TOHM)’ne geçerek incelemelerde bulundu. Merkezi baştan sona gezen Kocatepe, çalışmalar hakkında Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy’dan bilgi aldı. Arısoy, geçtiğimiz Cumartesi günü resmi olarak açılışı yapılan Olimpiyat Hazırlık Merkezi’nde boks, kayakla atlama, alp disiplini, snowboard, curling ve short track gibi spor dallarında olimpiyat hazırlık merkezinde faaliyetlerini sürdürdüklerini söyledi.
KOCATEPE’DEN BAŞARI DİLEĞİ
Bu arada Spor Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Kocatepe, Erzurum GHSİM Müdürlüğü görevine atanan Süleyman Arısoy’a ‘Yeni göreviniz hayırlı olsun” diyerek, çalışmalarında başarı dileğinde bulundu. Kocatepe, “Bakanlığımız Erzurum’a üç spor branşında yaz ve kış olimpiyatları için hazırlık merkezi açtı. İnanıyorum ki, buradan olimpiyatlarda derece yapıp şampiyon olacak sporcular çıkacak” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2026 Erzurum Gazetesi