MENÜ
Erzurum 19°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
TFF 1. Ligde dikkatler Hatay’da toplanacak
Spor
6 Mart 2020 Cuma 16:42

TFF 1. Ligde dikkatler Hatay’da toplanacak

Hatayspor – Erzurumspor maçı yarın saat 14:00’te Antakya Atatürk Stadında oynanacak. Her iki takımda hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Hatayspor – Erzurumspor maçı yarın saat 14:00’te Antakya Atatürk Stadında oynanacak. Her iki takımda hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Erzurumspor maçtan galibiyetle ayrılması durumunda Hatayspor ile olan puan farkını 1’e indirecek. Hatayspor’un kazanması durumunda ise fark 7 puana çıkacak.

Hatayspor, TFF 1. Lig'in 26. haftasında yarın evinde oynayacağı Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Osman Çalğın Tesisleri’nde Teknik Direktör Mehmet Altıparmak yönetiminde gerçekleşen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. 5’e 2 ile devam eden idman, taktik çalışmasıyla tamamlandı.

Hatayspor’da Dame Diop ve Yasin Güreler sakatlıklarından, Sadi Karaduman ise kart cezalısı nedeniyle BB Erzurumspor mücadelesinin kadrosunda yer alamayacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Erzurum Gazetesi