MENÜ
Erzurum 22°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sürat Pateninde Anna Lukanova dönemi
Spor
16 Eylül 2018 Pazar 12:23

Sürat Pateninde Anna Lukanova dönemi

Türkiye’de artık sürat pateni Polonyalı Anna Lukanova’ya emanet.

Türkiye’de artık sürat pateni Polonyalı Anna Lukanova’ya emanet. 28 Ağustos tarihinde Erzurum’da başlayan Sürat Pateni Milli takım aday kadrosu kampı ile işbaşı yapan Anna Lukanova, resmen Türkiye Sürat Paten Milli takımının antrenörü oldu. Sürat pateni camiasında olimpiyatlara sporcu yetiştirmesiyle tanınan sempatik antrenör, artık Türkiye için çalışacak. Amacının sürat pateninde iyi bir yerde bulunan Türkiye’yi dünyada daha iyi yerlere taşımak olduğunu belirten Anna Lukanova, kamp süresince yapılan antrenmanlarda daha üst hedefler için sporculardan o ışığı aldığını belirtti.

Palandöken’de ki 500’lük Buz Paten Salonu’ndaki Federasyon ofisinde Anna ile karşılıklı mukaveleye imza atan Türkiye Buz Pateni Federasyonu Başkanı Gökhan Özdemir de, büyük işler için büyük bir isme imza attırmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Anna ile sürat pateninde çıtayı yükselttiklerinin altını çizen Gökhan Özdemir, ‘’Camianın tanıdığı ve saygı duyduğu bir isim olan Anna ile bundan sonra daha süratli koşacağız. Hedefimiz çok büyük. Akademik kariyeri de olan Anna sayesinde Türkiye sürat pateninde dünyada sözsahibi ve de olimpiyatların gediklisi olacak. Buna biz inanıyoruz. Bu anlaşma her iki taraf için inşallah hayırlı olacaktır’’ dedi.

Anna Lukanova ile anlaşma törenine Türkiye Buz Pateni Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Erim Erhan ile İl Temsicisi Vedat Refayeli de katıldı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Erzurum Gazetesi