MENÜ
Erzurum 21°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Süper Kupa umudu devam ediyor
Spor
23 Ağustos 2011 Salı 01:22

Süper Kupa umudu devam ediyor

Spor İl Müdürü Çintimar, Süper Kupa’nın iptal edilmesine rağmen, Yeni Erzurum Stadyumu’nu bugün maç oynanacakmış gibi hazır tuttuklarını belirterek, “Bugün maçın oynanmasına karar verilmiş olsa, biz hazırız” dedi.

2011 Üniversiade Kapsamı’nda baştan ayağa yenilenen ve yaz sezonunda da çimleri silbaştan değiştirilerek yenilenen Yeni Erzurum Stadyumu, göz kamaştırıyor. Futbol Federasyonu’nun isteği doğrultusunda turnike ve tahliye kapılarının sayısı artırılan Yeni Erzurum Stadyumu’nda basın tribünü değiştirildi. VİP-A ve VİP-B salonları baştan sona UEFA kriterlerine uygun bir görünüme kavuşturuldu. Yapılan son düzenleme ile birlikte Yeni Erzurum Stadyumu’nda daha önce sekiz tane olan turnike kapısı 19 tane daha artırılarak 27’ye çıkartıldı. Tahliye kapıları ile birlikte toplam 56 kapıya ulaşan Yeni Erzurum Stadı’nın bugün bile Milli maç ve önemli maçlar için hazır hale geldiğini belirten Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, “İlçe Müdürümüz Suat Yılmaz, mühendislerimiz Kürşat Lütfü Karakaya, Serbülent Yaşar, tesis sorumlumuz Yusuf Karcıoğlu ve stad personelimiz yoğun bir mesai harcıyor. Bugün ilimize büyük bir maç verilse veya Süper Kupa finalinin oynanacağı açıklansa biz hazırız, UEFA kriterlerine uygun olan Stadyumumuza adeta gözümüz gibi bakıyoruz” dedi.

SKORBOARD DEĞİŞTİRİLİYOR

Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Futbol Federasyonu’nun tüm isteklerini yerine getirerek Yeni Erzurum Stadı’nı daha da modern bir görünüme kavuşturduklarının altını çizerek, aydınlatma lambalarının tümünü değiştirdiklerini ve stadtaki skorboardın da değiştirileceğini belirtti. Çintimar, “Skorboardı değiştirerek, yerine 50 metre kare Videoboard koyacağız. Dev cüsseli videoboardda bir çok özellik bulunacak. 50 metre kare olacak olan videoboardın ihalesi 5 Eylül 2011 tarihinde yapılacak. İnanıyorum ki, Erzurum ve yeni stadyumumuza layık ve yakışır bir skorboard olacak. Vidioboard adındaki yeni skorbordda birçok özellik bulunacak. Ayrıca 27 turnike kapımızda biletler otomatik ve barkotlu olarak satılacak” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Erzurum Gazetesi