MENÜ
Erzurum
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Su Ürünleri Fakültesi’ne Yetiştiricilik Belgesi
Sağlık-Yaşam
4 Mayıs 2013 Cumartesi 14:15

Su Ürünleri Fakültesi’ne Yetiştiricilik Belgesi

Atatürk Üniversitesi bünyesinde bulunan Su Ürünleri Yetiştiriciliği Fakültesi’ne Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Balıkçılık ve Su Ürünleri Müdürlüğü tarafından, “Su Ürünleri Yetiştiricilik Belgesi“ verildi.

Atatürk Üniversitesi bünyesinde bulunan Su Ürünleri Yetiştiriciliği Fakültesi’ne Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Balıkçılık ve Su Ürünleri Müdürlüğü tarafından, “Su Ürünleri Yetiştiricilik Belgesi“  verildi.
Yılık 3-4 ton yavru, 7-8 ton porsiyonluk alabalık üretme kapasitesine sahip olan Su Ürünleri Fakültesi tesisleri artık tescilli olarak balık üretecek.  İl Tarım Müdürü Yardımcısı Özcan Yıldırım, “bu belge, teorik ve pratik olarak, tüm yetiştirilmiş personelin çalışmasına fırsat verilmiş olacak” dedi.
Törene, Rektör Yardımcısı Prof.  Dr. Sebahattin Tüzemen,  Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhammed Atamanalp, Erzurum İl Tarım Müdür Yardımcısı Özcan Yıldırım ve Beyaz Rusya Ulusal Bilimler Akademisi, Genetik Bölümü öğretim üyelerinden,  Alexandr Slukuin katıldı.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Erzurum Gazetesi