MENÜ
Erzurum 21°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sözlü sataşma kavgaya dönüştü
Asayiş
10 Kasım 2011 Perşembe 06:44

Sözlü sataşma kavgaya dönüştü

Erzurum'da sokakta yürüyen iki gurup arasındaki sözlü atışma yerini bıçak ve sopalara bıraktı. Sözlü atışma sonrasında kavga etmeye başlayan gurup çevredeki dükkanlara zarar verince kavgaya esnaf da karıştı.

ERZURUM (İHA) - Erzurum'da sokakta yürüyen iki gurup arasındaki sözlü atışma yerini bıçak ve sopalara bıraktı. Sözlü atışma sonrasında kavga etmeye başlayan gurup çevredeki dükkanlara zarar verince kavgaya esnaf da karıştı.
Mumcu Caddesi'nde yürüyen iki gurup arasında yaşanan sözlü sataşma büyüyünce yerini yumruklara bıraktı. İki gurup arasında çıkan kavgada bıçak ve sopalarda kullanıldı. İki gurup arasında sözlü sataşma ile başlayan kavgada çevrede bulunan dükkanlar da zarar gördü. Zarar gören dükkan sahipleri de kavgaya karışınca olay yerine gelen polis ekipleri kavgayı ayırmakta güçlük çekti. Polis ekiplerinin takviye ekip isteği ile olay yerine gelen çok sayıda polis kavgayı ayırmayı başardı. Kavgayı başlatan iki gurup da olay yerinden uzaklaştı. Olayda yaralanan iki kişi de ambulansı beklemeden olay yerinden uzaklaştı. Dükkanları zarar gören esnaf, yıkılan tezgahlarını toparladı, olay yerine gelen polisler ise çevrede bulunan araçların altında olayda kullanılan bıçak ve sopaları aradı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 
 10 Kasım 2011 Perşembe 11:22
anlatim cok kötü..haberi yazan herkimse, cok kötü-yetersiz bi anlatim tarzi var...egitim sart !
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Erzurum Gazetesi