MENÜ
Erzurum
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sekmen’den Kadir Gecesi mesajı
Siyaset
13 Temmuz 2015 Pazartesi 03:50

Sekmen’den Kadir Gecesi mesajı

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Kadir Gecesi'nin sevgi ve hoşgörü ortamının gelişmesine vesile olmasını diledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Kadir Gecesi'nin sevgi ve hoşgörü ortamının gelişmesine vesile olmasını diledi. Başkan Sekmen, Müslümanların bin aydan daha hayırlı olarak gördükleri Kadir Gecesi'nde gönüllerdeki huzur ikliminin berraklaşacağını belirtti.

SEKMEN’DEN KARDEŞLİK VURGUSU

Sekmen, mesajında şu görüşlere yer verdi: “On bir ayın sultanı Ramazan ayının son günlerine yaklaşmanın hüznünü taşırken, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ne kavuşuyor olmanın sevinç ve heyecanını yaşıyoruz. Allah'ın insanlığa son mesajı olan Kur’an-ı Kerim’in inmeye başladığı bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi, dinimizce en faziletli ve kutsal gecedir. Maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı bu anlamlı gecenin, sevgi ve hoşgörü ortamının gelişmesine vesile olmasını temenni ediyorum. Bu gecede dargın ve küskünler barışacak, kardeşlik bağlarımız derinleşecek ve Yüce Allah’tan af dileyeceğiz. Huzur ve huşu içerisinde geçirilen Ramazan günleri, Kadir Gecesi'nin rahmet ve bereketiyle birlikte doruğa çıkacaktır. Bu vesileyle kıymetli hemşerilerimin maddi ve manevi sayısız güzellikleri tadacakları Kadir Gecesi'ni en içten dileklerimle tebrik ediyor, bu mübarek gecenin Erzurumumuz, ülkemiz ve İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Erzurum Gazetesi