MENÜ
Erzurum 25°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sekmen: ‘Erzurum, sporda cazibe merkezi’
Spor
14 Eylül 2015 Pazartesi 17:49

Sekmen: ‘Erzurum, sporda cazibe merkezi’

Sekmen, “Erzurum; sporun ve sporcunun cazibe merkezi olma yolunda hedefine ilerliyor. Temennimiz; milli müsabakalara sürekli ev sahipliği yapan bir şehir konumuna ulaşmaktır” dedi.

Kadın A Milli Futbol Takımı’nın yöneticileri, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret etti. Kadın A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Talat Tuncel, Yardımcı Antrenör Aytürk Kıyıcı, Doğu Anadolu Milli Takımlar Bölge Antrenörü Kemal Coşkun ile Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ünsal Kıraç’ın da bulunduğu ziyarette, perşembe günü 17.30’da Kazım Karabekir Stadyumu’nda oynanacak olan Türkiye-Hırvatistan UEFA Avrupa Şampiyonası Grup Maçı konuşuldu. Kadın A Milli Futbol Takımı Yöneticileri, Başkan Sekmen’e spora ve sporcuya sunduğu katkıdan ötürü teşekkür etti. Milli maçı izleyeceğini ifade eden Başkan Sekmen, “Erzurum; sporun ve sporcunun cazibe merkezi olma yolunda hedefine ilerliyor. Temennimiz; milli müsabakalara sürekli ev sahipliği yapan bir şehir konumuna ulaşmaktır” dedi. Kadın A Milli Futbol Takımı Yardımcı Antrenörü Kıyıcı da, ziyarette Başkan Sekmen’e milli takım formasını hediye etti. Ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren Sekmen, milli takımın sporcuları ve yöneticilerine Hırvatistan maçı öncesi başarılar diledi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 PARA
 14 Eylül 2015 Pazartesi 21:54
Evet spor da erzurum cazibe merkezi.Bir konya bir kayseri gibi takimi super ligde yer aliyor ve erzurumu temsil ediyor demi.Bir ilin takimi yillardir koy , ilce ve kurum takimlari ole mucadele ediyor ama kurum takimlari ve ilce takimlari sampiyon oluyor biz ise harcadigimiz para ile kaliyoruz.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2026 Erzurum Gazetesi