MENÜ
Erzurum 25°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
‘Şehitler ölmez,  Vatan bölünmez’
Guncel
8 Eylül 2015 Salı 18:34

‘Şehitler ölmez, Vatan bölünmez’

Dağlıca’da ve Iğdır’da yaşanan terör saldırıları sonrası Erzurum’un Pasinler ilçesinde vatandaşlar “Teröre Lanet Yürüyüşü” düzenledi.

Dağlıca’da ve Iğdır’da yaşanan terör saldırıları sonrası Erzurum’un Pasinler ilçesinde vatandaşlar “Teröre Lanet Yürüyüşü” düzenledi.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca üs bölgesinde PKK’lı teröristlerin yola yerleştirdikleri patlayıcıları infilak ettirmesi sonucu 16 askerin şehit olduğu saldırının ardından bugün de Iğdır’da Polis aracına yapılan saldırı sonucu şehit olan polisler için, Erzurum’un Pasinler ilçesinde “Teröre Lanet Yürüyüşü” gerçekleştirildi.

Pasinler Kent Meydanı’nda toplanan yaklaşık bin kadar vatandaş, ellerindeki Türk bayraklarıyla “Şehitler ölmez vatan bölünmez”, “İmralı Apo’ya mezar olacak”, “Her Türk asker doğar”, “Pasinler gençleri silah istiyor” gibi sloganları atarak teröre lanet okudu.

Kent Meydanından başlayan yürüyüş Cumhuriyet Caddesinden Emniyet Müdürlüğüne kadar ilerleyen kalabalık tekrar Kent Meydanına kadar yürüdü. Kent Meydanında toplanan kalabalık şehitler için dua ettiler. İstiklal marşının okunmasının ardından kalabalık sessiz bir şekilde dağıldı.

Öte yandan Pasinler İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce yürüyüş boyunca geniş güvenlik önlemleri alındı

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2026 Erzurum Gazetesi