MENÜ
Erzurum 25°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Şehitler anısına yarıştılar
Spor
9 Ocak 2013 Çarşamba 16:05

Şehitler anısına yarıştılar

Erzurum Orman Bölge Müdürü Cafer Orhan, kayak sporunun gelişmesinde altyapıya büyük önem verdiklerini kaydetti.

IŞIK ÇAPANOĞLU
KARS (İHA) - Kars’ın Sarıkamış İlçesi’nde bulunan Bayraktepe Kayak Merkezi'nde Sarıkamış Şehitleri'ni anma etkinlikleri kapsamında düzenlenen Alp Disiplini, Kuzey Disiplini ve Snowboard yarışları ve Kayak İl Birinciliği yarışlarında dereceye giren sporcular ödüllerini aldı.
Sarıkamış Orman İşletme Müdürlüğü Lokali’nde düzenlenen törene, Erzurum Orman Bölge Müdürü Cafer Orhan, Orman ve Su İşleri 13. Şube Müdürü Mehmet Sıtkı Kılınçer, Sarıkamış Orman İşletme Müdürü Veli Günal, Personel Şefi Beyhan Bulut, Sarıkamış Orman Spor Kulüp Başkanı Şinası Yıldız ile sporcular katıldı.
KAYAK SPORUNA ORMAN DESTEĞİ
Erzurum Orman Bölge Müdürü Cafer Orhan, kayak sporunun gelişmesinde altyapıya büyük önem verdiklerini kaydetti. Orhan, Sarıkamış’ta dereceye giren sporculardan sadece bölgesel başarıları değil, ulusal ve uluslararası alanda da başarılar beklediklerini söyledi.
Daha sonra yapılan konuşmaların ardından kategorilerinde birincilik elde eden sporcular İlayda Buğday, Dilan İşçi, Özkan Çelik ve Mikail Yıldız'a içerisinde kayak giysisi ve takımı bulunan hediye paketleri verildi.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 çaykolik
 10 Ocak 2013 Perşembe 01:32
bu yazıda bir gariplik var gibi ORHAN mı ORMAN mı kafam karıştı?Neyse destek olanlara teşekkürler...
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2026 Erzurum Gazetesi