MENÜ
Erzurum 27°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Şehit Gür için mindere çıktılar
Spor
14 Nisan 2013 Pazar 12:25

Şehit Gür için mindere çıktılar

Şehit Polis Yücel Gür anısına düzenlenen serbest güreş müsabakaları Yakutiye Spor Salonu’nda yapıldı. Müsabakalara 56 minik pehlivan katıldı.

ERZURUM (İHA) - Şehit Polis Yücel Gür anısına düzenlenen serbest güreş müsabakaları Yakutiye Spor Salonu’nda yapıldı. Müsabakalara 56 minik pehlivan katıldı.
Şehit Polis Yücel Gür Güreş Müsabakaları yapıldı. Erzurum GHSİM ve Güreş İl Temsilciliği tarafından organize edilen güreşlere 56 minik pehlivan katıldı. Erzurum Merkez ve ilçelerinden minik güreşçilerin katıldığı serbest güreş müsabakaları büyük bir ilgi gördü. Yakutiye Spor Salonu’nda yapılan güreşleri Yakutiye İlçe Emniyet Müdürü Alpaslan Bilsel, Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kurt, Yakutiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Suat Yılmaz, Güreş İl Temsilcisi Selami Topaloğlu ve diğer yetkililerin izlediği müsabakalarda minik güreşçiler madalya kazanmak için kıyasıya mücadele etti. Nefes kesen müsabakaların ardından ilk üçe giren güreşçilere madalya ve çeşitli ödüller verildi.
YILDIZDAN PEHLİVANLARA YEMEK
Türk Polis Teşkilatı’nın 168. Kuruluş Yıl Dönümü Haftası etkinlikleri kapsamında Şehit Polis Yücel Gür Serbest Güreş Müsabakalarına katılan pehlivanlara, hakem ve idarecilerin onuruna Erzurum Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, Polis Evi’nde moral yemeği verdi. Neşeli bir ortamda geçen yemekte, sporcuları Şehit Polis Yücel Gür anısına güreştikleri için kutladı. Güreş İl Temsilcisi Selami Topaloğlu da, Erzurum Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız’a moral yemeğinden dolayı teşekkür ederken, 56 minik güreşçinin madalya kazanmak için güreştiğini ve müsabakaların gün boyu devam ettiğini söyledi. Topaloğlu, “Bu güreşlere katılımın bir hayli yoğun olması bizleri mutlu etti. Ayrıca burada güreşimizin alt yapısının ne kadar sağlam olduğunu da gördük. Katılan tüm sporcuları ve görev yapan hakemleri kutluyorum” dedi. Yakutiye İlçe Emniyet Müdürü Alpaslan Bilsel de Şehit Polis Yücel Gür güreşlerinin geleneksel olarak ilçelerinde yapıldığı için mutlu olduklarını belirterek, tüm güreş camiasını kutladı. Polis Evi’nde verilen yemeğe Gürcistan’da yapılan Serbest Güreş Avrupa Şampiyonası’nda ülkemize ikincilik madalyası kazandıran Yakup Gör de katıldı.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2026 Erzurum Gazetesi