MENÜ
Erzurum 26°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Şehit Ailelerinden terörle mücadeleye destek
Guncel
4 Mart 2016 Cuma 02:31

Şehit Ailelerinden terörle mücadeleye destek

M.COŞKUN-Özellikle son günlerde TSK’nın teröre karşı verdiği mücadeleye tam destek verdiklerini belirten Tetik, “Türk Silahlı Kuvvetlerimizin yaptığı operasyonları takdirle karşılıyoruz. Bu operasyonların artarak devam etmesini istiyoruz.'dedi

Şehit acılarının en çok düştüğü şehirlerden biriside Erzurum. Şehit Aileleri Dernek Başkanı Hatem Tetik, şehit haberlerinin artık son bulması için devletimizin teröre karşı mücadelesinde Şehit aileleri olarak tam destek verdiklerini söyledi.

TERÖRE 245 ŞEHİT

Terörün artık bitmesi gerektiğini belirten Tetik, “En fazla şehit veren İller sıralamasında Konya 555 ile ilk sırada, Sivas 525 şehit sayısıyla 2’inci sırada ve Erzurum, 445 şehit ile 3’üncü sırada. Teröre 245 şehidimiz bulunuyor.  PKK terör örgütü 30 yılı aşkın süredir Türkiye'de kan döküyor. Hainler askerlerimizi, polisimizi kalleşçe, alçakça şehit etmektedirler. En büyük acı evlat acısıdır. Milyonlar şehitlerimiz için ağlarken, teröre de lanet okuyor. Kudretli devletimizin bu hainlere yönelik yaptığı operasyonlar yüreklerimize su serptiriyor.” dedi.

TAM DESTEK

Özellikle son günlerde TSK’nın teröre karşı verdiği mücadeleye tam destek verdiklerini belirten Tetik, “Türk Silahlı Kuvvetlerimizin yaptığı operasyonları takdirle karşılıyoruz. Bu operasyonların artarak devam etmesini istiyoruz. Bu hainlerin kökünün kazınmasını şiddetle talep ediyoruz. Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Şehitlerimizin ailelerine Allah Sabır versin diyorum. Bu vatan hainlerini, bu Türk düşmanlarını nefretle kınıyorum. Tabi bizde şehit aileleri derneği olarak, şehitlerimizin anneleri, babaları, eşleri ve çocuklarının gözyaşları dinsin ve bir daha kan akmasın. Terörle mücadele sırasında Kürtler bizim kardeşimizdir fakat PKK bizim düşmanımızdır. Bu ülkede Kürt sorununu diye bir sorun yoktur bu ülkede terör sorunu vardır. Terörün bu ülkeden kazınmasını istiyoruz.” diye konuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2026 Erzurum Gazetesi