MENÜ
Erzurum 19°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Şampiyon krosçular İsrail yolunda
Spor
11 Mart 2014 Salı 17:37

Şampiyon krosçular İsrail yolunda

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, Mersin Silifke’de Türkiye Şampiyonu olarak İsrail’de Türkiye’yi temsil etmeye hak kazanan Adnan Menderes Anadolu Lisesi Atletizm Takımını kutlayarak, ödüllendirdi.

 ERZURUM (İHA) - Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, Mersin Silifke’de Türkiye Şampiyonu olarak İsrail’de Türkiye’yi temsil etmeye hak kazanan Adnan Menderes Anadolu Lisesi Atletizm Takımını kutlayarak, ödüllendirdi. Arısoy, “Atletlerimizden yeni bir zafer bekliyoruz” dedi.

 Mersin’in Silifke İlçesinde yapılan Okullararası Kros Türkiye Şampiyonası’nda takım halinde şampiyon olan Aziziye Adnan Menderes Anadolu Lisesi Atletizm Takımını Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy ödüllendirdi. Arısoy, sporculardan dünya zaferi beklediğini söyledi. Antrenörler Orhan Güngör, Yavuz Bayram, Adnan Menderes Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmenleri Aytekin Gültekin ile Yavuz Sinan İşler’in de hazır bulunduğu ödül töreninde sporcuları, Mersin’deki başarısından dolayı kutlayan Arısoy, genç atletlerin İsrail’de tarih yazacaklarına inandığını belirtti. Adnan Menderes Anadolu Lisesi’nden dünya şampiyonluğu beklediğini vurgulayan Arısoy, “Daha önce ilimize Atatürk Anadolu Lisesi ile Şükrüpaşa Anadolu Lisesi, Liselerarası Dünya Kros Şampiyonluğu(ISF)’nu kazandırmıştı. Şimdi sıra sizde, ben şimdiden Adnan Menderes Anadolu Lisesi’nin İsrail’de dünya şampiyonu olacağına inanıyorum” dedi.

 ATLETLERİN TÜMÜ ZAFERE İNANDI

 Mersin’de Türkiye şampiyonu olan Adnan Menderes Anadolu Lisesi Atletizm Takımı, milli antrenörler Yavuz Bayram ile Orhan Güngör nezaretinde dünya şampiyonluğunu kazanmak için hazırlık yapıyor. Antrenörler Orhan Güngör ve Yavuz Bayram, 29 Mart-04 Nisan 2014 tarihlerinde İsrail’in Telaviv kentinde yapılacak olan Dünya Şampiyonası’ndan şampiyonluk kupası ile Erzurum’a döneceklerini ve bunun için kendilerine güvendiklerini söyledi. Şampiyon takımın atletleri de şimdiden tüm Erzurum ve Türk spor severlere dünya şampiyonluğu sözü verdi. Mersin’in Silifke İlçesi’nde yapılan Kros Türkiye Şampiyonası’nda Aziziye Adnan Menderes Anadolu Lisesi Atletizm Takımı’ndan Ömer Oti ferdi olarak yarışma birincisi olurken, takım Türkiye şampiyonu olmuştu. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, şampiyon olan Adnan Menderes Anadolu Lisesi Atletizm Takımı sporcuları Ömer Oti, Cabir Aydın, Emrah Günen, Halil Acar, Cengiz Aktaş ve Adem Bayram ile antrenörlere çeşitli hediyeler verdi.

 TÜRKİYE’YE BAYRAM SEVİNCİ YAŞATACAĞIZ

 Öğrencilik Yılları’nda Erzurum Atatürk Anadolu Lisesi forması ile dünya şampiyonluğu sevinci yaşayan Yavuz Bayram ile Orhan Güngör,şimdi antrenör olarak aynı zaferi ve coşkuyu yaşamak istiyor. İsrail’den zaferle dönmeye hazırlanan takımın hocaları Güngör ve Bayram, “Takım halinde Türkiye şampiyonu olduğumuz için çok mutluyuz. İnanıyoruz ki, bu inanç ve güvenle ISF Şampiyonluk kupasını ülkemize getireceğiz. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2026 Erzurum Gazetesi