MENÜ
Erzurum 22°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sağlık Kulübünden çevre atılımı
Guncel
5 Nisan 2012 Perşembe 15:25

Sağlık Kulübünden çevre atılımı

İl Sağlık Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği ödüllü Sağlık Kulübü Projesi'ne katılan Cumhuriyet İlköğretim Okulu Sağlık Kulübü, Cankurtaran Mezarlığında Kanserle Mücadele adı altında bir Fidanlık oluşturdu.

DURSUN MURAT AYDIN
ERZURUM (İHA) - İl Sağlık Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği ödüllü Sağlık Kulübü Projesi'ne katılan Cumhuriyet İlköğretim Okulu Sağlık Kulübü, Cankurtaran Mezarlığında Kanserle Mücadele adı altında bir Fidanlık oluşturdu.
Sağlık Kulübü Projesi kapsamında düzenlenen ödüllü projeye 'Birgün Sende Olabilirsin' adlı projeyle katılan Cumhuriyet İlköğretim Okulu Sağlık Kulübü 1-7 Nisan Kanser Haftasında da 'Erken Teşhis Hayat Kurtarır' yürüyüşü düzenlemişti.
'Birgün Sende Olabilirsin' adıyla kanser hastalığına dikkat çekilen projenin Sağlık Kulübü danışman öğretmenleri Selda Tiyrek ve Esma Hevesli ile kulüp öğrencilerinden Sümeyye Akbulut, Nurdan Albayrak, Mahmut Çelik, Emirhan Çelebi ve Elif Can Koçak, amaçlarının kanser ve türleri hakkında bir farkındalık oluşturmak ve erken teşhisin öneminin vurgulanması olduğunu dile getirdiler.
Projenin 6 aylık bir süreci kapsadığı ve nisan ayı itibariyle tamamlanacağının bildirildiği projenin bu ay ki bölümünde, Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek'in katkılarıyla Cankurtaran Mezarlığında bir 'Kanserle Mücadele Fidanlığı' oluşturulduğu aktarıldı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Erzurum Gazetesi