MENÜ
Erzurum 28°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sabırlı Danışman Yardımcısı alınacak
Ekonomi
9 Şubat 2012 Perşembe 17:23

Sabırlı Danışman Yardımcısı alınacak

Adalet Bakanlığı bünyesinde Stratejik Geliştirme Başkanlığına "Yargı ile Kitlesel Medya Arasındaki İlişkilerin Güçlendirilmesi Projesi" kapsamında aylık 2 bin Euro maaşla çalıştırılmak üzere Yerleşik Eşleştirme Danışmanı Yardımcısı alınacak. İş ilanı koşulları arasında 'sabırlı olma' şartı da aranıyor.

AHMET AKBUĞA
ERZURUM (İHA) - Adalet Bakanlığı bünyesinde Stratejik Geliştirme Başkanlığına "Yargı ile Kitlesel Medya Arasındaki İlişkilerin Güçlendirilmesi Projesi" kapsamında aylık 2 bin Euro maaşla çalıştırılmak üzere Yerleşik Eşleştirme Danışmanı Yardımcısı alınacak. İş ilanı koşulları arasında 'sabırlı olma' şartı da aranıyor.
İş ilanı şeklinde yapılan duyuru da; "Türkiye ile Almanya-Hollanda Konsorsiyumu arasında, 21 ay boyunca yürütülecek olan TR 2010/0136.12 nolu 'Kitlesel Medya ile Yargı Arasındaki İlişkilerin Güçlendirilmesi' projesi için Yerleşik Eşleştirme Danışmanı Yardımcısı aranmaktadır. Yerleşik Eşleştirme Danışmanı Yardımcısı, Adalet Bakanlığı tarafından kendisine temin edilecek olan bir ofiste çalışacak. Yerleşik Eşleştirme Danışmanı Yardımcısının temel görevi; Yerleşik Eşleştirme Danışmanına ve projede çalışacak
diğer yabancı uzmanlara sekretarya, idari isler ve organizasyon konularında yardımcı olmak, çeviri ve tercüme yapmaktır" denildi.
İşe alınacak kişilerin aylık 2 bin Euro maaşla çalıştırılacağının belirtildiği duyuruda 'Sabırlı olmak' koşulu da yer alırken, adaylarda aranan nitelikler şöyle açıkladı:
"Tercihen hukuk fakültesi mezunu olmak veya hukuk alanında yüksek lisans yapmış olmak. İngilizcede profesyonel yeterliliğe sahip olmak. Tercihen daha önce eşleştirme projesinde çalışmış olmak. Tercihen Almancayı akıcı şekilde konuşmak ve yazmak. İngilizce ve Türkçe hukuk terminolojisine hakim olmak. Güçlü bir planlama ve organizasyon yeteneğine sahip olmak. Takım çalışmasına yatkın olmak. MS Office, Word, Excel, Power Point programlarını iyi düzeyde kullanabilmek. Etkin iletişim becerisine sahip olmak.Sabırlı olmak"

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2026 Erzurum Gazetesi