MENÜ
Erzurum 21°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Öz’den güzel ahlak vurgusu
Siyaset
19 Kasım 2018 Pazartesi 16:43

Öz’den güzel ahlak vurgusu

AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Mevlid Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında, Hazreti Muhammed'in ümmeti olarak insanların her zaman iyilik uğraşında olması gerektiğini vurguladı.

AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Mevlid Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında, Hazreti Muhammed'in ümmeti olarak insanların her zaman iyilik uğraşında olması gerektiğini vurguladı.

Başkan Öz mesajında; Peygamber Efendimiz'in, dünyayı teşrifleriyle kainata; huzur, barış, mutluluk ve rahmet getirdiğini söylediği mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bugün iki cihan serveri, İslam dininin önderi ve Allah'ın elçisi olan gözümüzün nuru Peygamber Efendimiz’in (S.A.V.) kutlu doğumunun 1447. yıl dönümüne ulaşmış bulunuyoruz. Peygamber Efendimiz şüphesiz sadece İslamiyet için değil tüm dünya dinleri için takdir gören örnek bir yaşam teşkil etmiştir. Güzel ahlakı tamamlamak üzere gönderilen Peygamber Efendimizin izinde giden, yalnızca iyiliği, dürüstlüğü ve insanlara yardım etmeyi düşünen bir ümmet olmamız yani Allah'a layık kul ve Peygamberimize yaraşır ümmet olmamız gerekir. Her konuda örnek olan peygamberimizin örnek yaşamını ve onun bize emaneti olan Kuran'ı Kerim ve sünnetini bol bol okumamız, anlamamız ve hayatımıza tatbik etmemiz gerekir. Allah bizi peygamberimize layık bir ümmet eylesin.

Bu duygu ve düşüncelerle rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı bu gecenin vatanımıza, milletimize, gönül coğrafyamıza ve İslam Alemine; sağlık, mutluluk, bereket ve huzur getirmesini Yüce Rabbimiz' den niyaz ederim”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Erzurum Gazetesi