MENÜ
Erzurum 18°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Önce yağmur, sonra güneş…
Sağlık-Yaşam
21 Temmuz 2013 Pazar 21:11

Önce yağmur, sonra güneş…

Erzurum’da hava sıcaklık değerleri mevsim normallerinde seyredecek. Hafta başında yağmurlu bir havanın görüleceği kent merkezinde, hafta sonuna kadar açık ve güneşli hava etkili olacak.

ERZURUM

Erzurum’da hava sıcaklık değerleri mevsim normallerinde seyredecek. Hafta başında yağmurlu bir havanın görüleceği kent merkezinde, hafta sonuna kadar açık ve güneşli hava etkili olacak. Hafta boyunca Palandöken ilçesinde hava sıcaklığı en yüksek 23 dereceye çıkarken, Pazaryolu’nda hava sıcaklık değerleri 32 dereceyi aşacak.

Pazartesi günü yağmurlu bir havanın görüleceği Erzurum kent merkezinde  gece hava sıcaklığı 12, gündüz hava sıcaklığı değeri ise 26 derece olacak. Salı günü yakıcı bir güneşin etkili olacak, hava sıcaklık değerleri 11 ile 29 derece arasında değişecek. Çarşamba günü  11 ile 27 derece arasında seyredecek olan hava sıcaklığı, Perşembe günü  11 ile 26 derece aralığında yaşanacak.  Hafta sonunda ise hava sıcaklığı düşüş kaydedecek, gece hava sıcaklığı 10, gündüz hava sıcaklığı ise 25 dereceye gerilecek.

İLÇELER HAVA DURUMU

Önümüzdeki beş günlük süre içinde hava sıcaklık değerleri; Aşkale’de 11 ile 29, Aziziye’de 10 ile 29, Çat’ta 10 ile 29, Horasan’da 11 ile 30, İspir’de 15 ile 31, Hınıs’ta 11 ile 30, Karaçoban’da 11 ile 30, Karayazı’da 10 ile 26, Köprüköy’de 12 ile 30, Narman’da 13 ile 30, Oltu’da 14 ile 30, Olur’da 14 ile 30, Palandöken’de 9 ile 23, Pasinler’de 11 ile 28, Pazaryolu’nda 16 ile 32, Şenkaya’da 10 ile 27, Tekman’da 9 ile 27, Tortum’da 13 ile 30, Uzundere’de 14 ile 31, Yakutiye’de 13 ile 29 derece arasında değişecek.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Erzurum Gazetesi