MENÜ
Erzurum 26°
Erzurum Gazetesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Olur yolları yenileniyor
Sağlık-Yaşam
10 Ekim 2016 Pazartesi 13:24

Olur yolları yenileniyor

Büyükşehir Belediyesi, Olur ilçesindeki yollarda bakım, onarım, yol genişletme ve stabilize çalışması yapıyor

Büyükşehir Belediyesi, Olur ilçesindeki yollarda bakım, onarım, yol genişletme ve stabilize çalışması yapıyor. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Yol Şube Müdürlüğü ekipleri, Olur ilçesinde grup mahalle yollarında onarım ve stabilize çalışmalarına devam ediyor.

Ekipler, Eğlek Grup Yolu onarım çalışması kapsamında Eğlek, Beşkaya, Atlı, Kekikli, Keçili mahallelerinin 45 kilometrelik grup yolunun 20 kilometrelik bölümünde yol onarım çalışması yaparak, ulaşım standartlarını yükseltiyor. Grup yolunda yarma, dolgu ve stabilize çalışmaları devam ediyor. 20 kilometrelik bölümdeki yol çalışmalarının bu sezon bitirilmesi ve 2017 yılında da kalan 25 kilometrelik kısmın onarım çalışmasının yapılması planlanıyor.

Yine Olur ilçesinin yüzde 30’una hitap eden Beğendik Grup Mahalle Yolu ile Beğendik, Taşgeçit, Soğukgöze, Aşağı Çayırlı, Yukarı Çayırlı, Filizli, Gürünlü mahallelerinin yollarında 16 kilometrelik stabilize çalışması yapıldı.

Eğlek ve Beğendik grup yollarını kullanan mahallelerinin sakinleri söz konusu mahalle grup yollarında yapılan bakım, onarım ve stabilize çalışmasından ötürü Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   Künye
Copyright © 2025 Erzurum Gazetesi